JCI Finland Foundation – lahjoittajia ja tukea projekteihin

Toteutetaanko kamarissasi jäsenkasvua tai myynnin kulttuuria edistäviä projekteja? Kaipaatteko tällaiseen projektiin lisärahoitusta? Gaalailloissa olet ehkä huomannut komean sinivalkoisissa väreissä loistavan pinssin eräiden juhlijoiden rintapielessä. He eivät muodosta salaseuraa tai isänmaallista sisäpiiriä, vaan ovat JCI Finland Foundationin lahjoittajia. Pinssilliset juhlijat ovat ansainneet kiitoksen, koska lahjoittajien ansiosta Sinunkin kamarisi voi saada tukea JCI Finland Foundationista.

Tukihaku on käynnissä nyt! Avustusta voi hakea jäsenkasvua lisääville tai myyntiä ja myynninkehittämistä tukeville hankkeille itse harkitsemansa määrän. Suositeltu haettavan tuen määrä on kuitenkin 200 – 800 €. Avustusta myönnetään 80 % projektin hyväksytyistä ja toteutuneista kuluista jälkikäteen. Avustusta ei pääsääntöisesti myönnetä mm. tarjoilukuluihin, juhliin tai projektipalaverien kustannuksiin. Toimi siis ennen hakuajan päättymistä eli viimeistään lauantaina 31.1.2015. Hakemuksen tulee sisältää hakemus, projektisuunnitelma ja talousarvio. Tuen hakemisella on pian kiire, mutta lahjoittamiselle on reilusti aikaa. JCI Finland Foundation ottaa lahjoituksia vastaan ympäri vuoden. Foundation­-lahjoitus on hyvä tapa vaikkapa muistaa uupuvaa aktiivia, koska lahjoittajilla on elinikäinen osallistumisoikeus kansallisiin kokouksiin. Yksittäisen lahjoituksen suuruus on 400 euroa.

Lisätietoa hausta ja lahjoittamisesta saat RC Heiniltä tai talousjohtaja Kristian Jaakkolalta (etunimi.sukunimi@jci.fi).

JCI Finland Foundation rahaston tarkoituksena on tukea Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsenyhdistyksiä (kamareita), joille voidaan perustellun hakemuksen perusteella myöntää rahastosta taloudellista avustusta ennalta määriteltävään tarkoitukseen, joka on linjassaan SNKK:n strategisten painopistealueiden kanssa. Tukea voidaan myöntää myös uusien kamarien perustamiseen.

Rahastoon voivat tehdä lahjoituksia Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsenyhdistysten entiset ja nykyiset henkilöjäsenet sekä Suomen Nuorkauppakamarit ry:n hallituksen päätöksellä muutkin tahot. Yksittäisen rahastoon tehtävän lahjoituksen suuruus on neljäsataa (400) euroa. Osoituksena rahastoon tehdystä lahjoituksesta lahjoittajalle myönnetään rahaston nimikkopinssi.

TEKSTI: Heini Huotarinen, RC 2015