Aluevuosikokouspäällikön terveiset

Efekti 2015 aluevuosikokous on paketissa. Positiivisella nosteella järjestetty Efekti 2015 C-aluevuosikokous onnistui todella hyvin. Viikonlopun aikana noin 190-200 Nuorkauppakamarilaista osallistui erinäisiin koulutuksiin Rantasipi Ikaalisten Kylpylässä. Minä eli Petri Rouvali toimin Efekti2015 kokouspäällikkönä. Syyskuun lopussa päädyimme Kankaanpään Nuorkauppakamarin porukalla hakemaan aluevuosikokousta. En tiedä olimmeko hulluja, mutta aikatauluun nähden onnistuimme loistavasti. Yleensä aluevuosikokouksen järjestelyihin on aikaa noin vuosi. Käytimme aikamme tehokkaasti ja järjestimme kaikki kuntoon puolessa vuodessa.

Kuva2 yleisökuvap

Mitä viikonloppuna oikeastaan Ikaalisten Kylpylässä tapahtui? Perjantai-iltana oli vuorossa aluksi kouluttautumista. Kansallinen puheenjohtaja Johanna aloitti jo paikalle ennättäneille kouluttamisen. Illan mittaan oli monipuolista ohjelmaa tarjolla. 19:30 oli vuorossa First Timers Cocktail jossa oli erinomainen määrä osallistujia. Koejäseniä oli erityisesti Porista, Raumalta ja Kankaanpäästä mukana. Oli hieno nähdä uuden JC-porukan positiivinen ilme. Perjantai-iltana Satakunnan Nuorten yrittäjien kanssa oli yhteistapahtumana myös Bisnestreffit. Porukkaa oli kivasti paikalla myös bisnestreffeillä. Perjantai-illan huipensi tulojuhla ja Alue C:n karaokemestaruuskisat. Osallistujia oli paljon mukana. Karaokekisan juontajana toimi Kankaanpään NKK:n kunniajäsen Niina Veko. Niina toimi myös tuomariston puheenjohtajana. Tuomaristoon kuuluivat itseni lisäksi myös Maria Kiiski ja Christian Casagrande. Kuuntelimme illan aikana todella hyviä laulajia. Illan voittajasta ei kuitenkaan ollut epäselvyyttä, kansallinen puheenjohtaja ja Pirkanmaan NKK:n jäsen Johanna Lundán valittiin voittajaksi. Toivottavasti karaokemestaruuskisat järjestetään alueella jatkossakin. Haastankin Pirkanmaan Nuorkauppakamarin ja Johanna Lundánin hallitsevana mestarina järjestämään kisan ensi vuonna. Laitetaan palkinto kiertoon tulevinakin vuosina.
Kuva1 Kansallinen puheenjohtajap
Lauantaiaamuna vuorossa oli Petri Niskasen, Janne Viinikkalan ja Irene Lambergin järjestämää koulutusta. Puheenjohtajille oli vuorossa oma Pre-akatemia. Puhujia oli lauantaina tarjolla myös Maininki-salin puolella. Pääpuhujina toimivat Petri Rajaniemi, Akseli Reho ja Toni Hinkka. Akseli Rehon ja Toni Hinkan keynote-puheiden välissä pidettiin Alue C:n puhekilpailu. Puhekisa oli tänäkin vuonna tosi korkeatasoinen. Voittaja oli mieluisa meille Kankaanpääläisille, sillä kamarimme voitti puhekisan monen vuoden tauon jälkeen. Voittaja oli siis Kankaanpään Nuorkauppakamarin jäsen Leena Luoma.

Kuva4 Puhekisan voittajap

Lauantai-illan kruunasi aluevuosikokouksen iltagaala ja Kankaanpään Nuorkauppakamarin 45-vuotisjuhla. Iltagaalaa, palkintogaalaa ja Kankaanpään NKK:n 45-vuotisjuhlaa juhlittiin 186 henkilön vahvuudella. Loistava määrä ihmisiä paikalla, en tiedä onko tämä alue C:n uusi ennätys – ainakin lähellä ennätystä ollaan. Aluevuosikokouksen juontajina toimivat Kankaanpään Nuorkauppakamarin senaattorit Jari ja Sari Toivola. Itse sain toivottaa vieraat tervetulleeksi ja kohottaa maljan Aluevuosikokouksen iltagaalassa. Muita puhujia illan aikana olivat kamarimme puheenjohtaja Soile Savioja, Kansallinen puheenjohtaja Johanna Lundán ja aluejohtaja Lauri Valtonen. Illan huipensi kuitenkin alueen palkintogaala. Palkintoraatiin kuuluivat Emilia Koikkalainen, Jyri Toivonen, aluepalkintopäällikkö Anu Haapasalo sekä aluejohtaja 2014 Jenni Rajahalme. Palkinnot jakaantuivat monelle kamarille. Onnittelut vielä kerran minunkin puolesta palkintoja voittaneille henkilöille ja kamareille. Lisäksi saimme Alue C:lle uuden senaattorin, Miia-Hannele Vuoren. Onnea Miia-Hannele!
Kuva5 Järjestävä kamarip

Sunnuntaiaamuna oli vuorossa Alue C:n GA eli virallinen vuosikokous. Puheenjohtajat olivat saapuneet päättämään tärkeitä asioita vuodelle 2015 ja 2016. Aluejohtaja Lauri Valtonen veti ennätysnopean vuosikokouksen. Kokous oli ohi noin 11:30.
Kiitokset kaikille Efekti2015 aluevuosikokoukseen osallistuneille!

Kuva3 kokouspäällikköp

Teksti: Kokouspäällikkö, Kankaanpään IPP, Petri Rouvali