PINKK – PONKK -games

Pirkanmaan Nuorkauppakamari ja Porin Nuorkauppakamari järjestivät ensimmäistä kertaa ”leikkimieliset” kisailut 16.5. Sastamalassa.  Ensimmäisenä vuotena järjestämisvastuun ottivat PINKKlaiset ja tapahtuman teemana oli Back to high school and off to America!  Mitä kaikkea opittiinkaan tästä tapahtumasta…?

1. Älä kuvittele, että projektitiimin, johon kuuluu Ellimaija Ahonen, Sina Rosengrén, Olli Heikkinen ja Annamari Murtolahti, kanssa voisi olla hetkeäkään hiljaista, naurutonta tai turhan vakavaa keskustelua tiimipalavereissa.

2. Älä ihmettele, jos projektisuunnitelmassa lukee hevosenkakkalaatikko, salaojaputki tai hartsportti.

3. Älä turhaan murehdi, pukeutuvatko ihmiset naamiaisiin. Mukana muun muassa neiti mathlete, cheerleaderit, hockeydudet, Uncle Sam ja monet muut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Älä laske sen varaan, että tuomarointi ja pisteytys olisi objektiivista. Mielivaltaisuus, subjektiivisuus ja lahjonta kunniaan!

5. Älä oleta, että liikuntatapahtumassa ei tulisi hiki. Ketjupallorastilla taidettiin onneksi kuitenkin selvitä ilman sydänkohtauksia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
6. Älä kuvittele olevasi hikipinko ja tietäväsi tietovisassa kaikesta kaikkea. Kuka on raskaana? …Taisi jäädä arvoitukseksi.

7. Älä jää murehtimaan henkilökohtaisia ongelmiasi yksin! Dr. Phil auttaa sinua kaikissa murheissasi, muun muassa rakkaussuhteessasi työpaikan kopiokoneeseen ja fetisseissäsi lyhtypylväiden nuolemiseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
8. Älä kuvittele, että osaisit tehdä niin hyvän lautan, että et joutuisi kosketukseen mukavan virkistävän toukokuisen järviveden kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
9. Älä syö yksin kakkuvuoallista jellyä.

10. Älä viittaa siinä vaiheessa, kun tuomari kysyy vapaaehtoista. Punnerrusten äheltämisen sijaan sinua saatetaan muistaa lautasellisella luikertelevia matoja (jotka ohjeistetaan pureskelemaan ensin tuusannuuskaksi ennen nielemistä).

11. Älä makaa selälläsi joukkuetoverisi jonglööratessa vesi-ilmapalloilla ylläsi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

12. Älä oleta, että Sastamalan perukoilla ei tulisi vastaan ameriikan julkimoita – niitä näkyi nimittäin kolminkerroin, Idols-tuomarit Simon Cowell, Paris Hilton ja Nicky Minaj. Äläkä turhaan unelmoi, että he olisivat liian tykästyneitä suomalaiseen rokkiin ja poppiin.

13. Älä muistele pahalla sitä, että Pori vei voiton – ensi kerralla poika tulee Pirkanmaalle, eikö vain!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

14.  Älä usko, jos joku sanoo, ettei high schoolissa voi saada uusia ystäviä.

Kiitos tuhannesti kaikille osallistujille ja projektitiimille! Oli uskomattoman lämminhenkinen, hauska ja positiivinen päivä.

”There are no strangers here. Just friends you haven’t met yet.”

Kiittäen ja kumartaen,

PP Essi Antila