Mitä jos me silti voitetaan?

Tervehdys kaikille myös tänne C-alueen nettisivujen puolelle ja oikein hyvää alkanutta vuotta 2016. Tiedättekö, vuosi 2016 on meidän. Fiilis on erittäin hyvä ja kutkuttava; mitä kaikkea jännää vuosi tuokaan tullessaan?

Behind the scenes

Vuoden 2016 valmistelutyö alkoi välittömästi Levin vaalikokouksen jälkeen. Olen saanut ympärilleni osaavia ja innokkaita tiimiläisiä, jotka aidosti haluavat palvella kamareita ja kehittää toimintaa. Tutustu paremmin paremmin alueorganisaation kokoonpanoon.

Kantava teema vuodella on tietysti kansainvälisyys; Eurooppa-kokous Tampereella 15.-18.6.2016 tuo JCI Area Conferencen meidän alueellemme. Päävastuussa ovat Tampereen pojat, mutta kaikkien meidän jiiceiden apua ja tarmokkuutta tarvitaan niin oheisohjelmien tuottamisessa, monipuolisen trade show:n luomisessa sekä osallistujina. Voi olla, että oman kamariurasi aikana Eurooppa-kokous ei enää osu kohdille Suomessa, saatika alueella C. Kokous enteilee spektaakkelia – kamaritoiminnan yksi hurahduttavimmista kokemuksista tuodaan nyt meille nenän eteen, itse käytän ja suosittelen sinullekin!

Puheenjohtajaverkoston kokoaminen, hallitusakatemian toteuttaminen, senaattorihakemusten sparraus, yhteistyökumppanuusmietinnät, elämän puhaltaminen kamareihin, SNKK:n hallitustyöskentely, A+C-aluekokouksen valmistelu ja aikataulurungon naulaaminen, vuosikellon viimeistely, esityslistojen sisältöjen laadinta, olkapäänä toimiminen elämän takaiskuissa, puhelut sinne ja tänne, mini-hallitusakatemiat kamareissa, kamarivierailut, juhlat…niistä kaikesta on koostunut tämän aluejohtajan sarka tähän mennessä ja tahti kiihtyy!

IMG_8970

Olemme yhdessä alueorganisaation kanssa saaneet toimintasuunnitelman, budjetin, roolituksen ym. kuntoon– ei muuta kuin toteuttamaan! Kääntykää rohkeasti meidän puoleen ja pyytäkää apua. Reilun viikon kuluttua tämän vuoden aluepenaalin terävimmät kynät eli puheenjohtajanne kokoontuvat Kick Off –viikonloppuun kokoustamaan, rakentamaan vahvempaa joukkuetta ja ammentamaan tietoja, joista teille kaikille on hyötyä kamarivuoden aikana.

Toppuuttelulle piste

Vuosi on hyvä aloittaa kunnon haasteella: aluevuosikokous pidetään maaliskuun alussa 4.-6.3. Espoon Korpilammella yhdessä A-alueen kanssa. Aluetiimi on lyönyt vetoa, että Live Long And Prosper –kokoukseen lähtee jäsenmäärään suhteutettuna enemmän osallistujia C-alueelta kuin A-alueelta. Olethan jo mukana? Jos et, niin klikkaa itsesi mukaan tapahtumasivulla. Odotan erityisesti koejäseniä ja kokousensikertalaisia paikalle runsaasti!

IMG_8774

Me kaikki teemme virkojamme ja vastuutehtäviämme ensimmäistä kertaa. Kellään ei ole 10 vuoden kokemusta yhdestä ja samasta tehtävästä tai vastauksia kaikkiin kysymyksiin. Ollaan siis armollisia toisiamme kohtaan ja annetaan toisillemme mahdollisuus oivaltaa ja oppia. Olen asettanut itselleni kehittymistavoitteen antaa tilaa muille: toisen päässä kuuluva ”naksahdus”, lampun syttyminen, silmien loistaminen – näitä haluaisin nähdä kuluvan vuoden aikana useita.

Mitä jos me silti voitetaan

Älä hei pilaa mun tunnetilaa

Ollaan kerrankin innoissaan

Mitä jos me silti voitetaan

Toppuuttelu loppuu

Ollaan kerrankin innoissaan

Näihin sanoihin kiteytyy yhteisen vuotemme pääajatus. Välitavoitteiden, uhkakuvien, nöyristelyn ja pelkojen sijaan voisiko päätavoite vuodellesi olla iso – mitä jos me silti voitetaan? Mitä jos antaisit itsellesi luvan innostua ja suot sen tunteen kaverillekin?

Varoitus: innostumisvaara!

Voitolla vuoteen 2016! #ceemaista