Mänttä kävellen – Projekti, joka liikutti kamarilaisia

Kamaritarinoissa C-alueen kamarit tekevät tutuksi nuorkauppakamaritoimintaa.

Mänttä kävellen – kulttuuripolku Mänttään on jatkoa Visit Mänttä -projektille, jossa Keurusselän nuorkauppakamarin projektitiimi markkinoi Mäntän kärkikohteita Euroopan nuorkauppakamareiden senaattoreille sekä niin kansainvälisille kuin kotimaisille omatoimimatkailijoille. Mäntässä kulttuuri- ja liikuntakohteita on paljon, kaikki kävely- tai pyöräilymatkan päässä keskustasta. Projekti lähti liikkeelle tarpeesta –

Omatoimimatkailijat toivoivat kellotettua karttaa, joten me teimme heille sellaisen!

Kartat laitetaan jakoon keväällä 2016.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse odottaa karttoja – lähde heti pienelle kierrokselle Mänttään oheisten kuvien myötä!

1 (Small)

Mäntän paperitehtaan alueella sijaitseva vanha pirtutehdas toimii kaupungin maamerkkinä.

2 (Small)

Serlachius-museoilta saa lainata Jopon kiertoajelua varten.

3 (Small)

Nykyään Viinitupana toimiva Vuorenmaja on seissyt metsässä Mäntänvuoren huipulla vuodesta 1928.

4 (Small)

Mäntänvuoren näkötornin maisemista pääsee nauttimaan 223 porrasaskelman jälkeen.

5 (Small)

Anselm Kieferin nykytaidetta on näytillä Serlachius-museo Göstalla.

6 (Small)

Ketteryyttä voi treenailla Parkour-puistossa.

Visitmantta_lintu