Toinen toistaan intohimoisempia tarinoita – C-alueen luku on 62!

Kuten vähän pelkäsimmekin, Suomi on pullollaan toinen toistaan upeampia yrityksiä. Ilmiantojen määrä löi meidät ällikällä, ja olemme todella nöyrän kiitollisia jokaiselle kampanjaamme osallistuneelle jäsenelle, kumppanille, kamarille, yritykselle ja sidosryhmälle. Lue esimerkkejä intohimoisista yritystarinoista tämän tekstin lopusta.

”Valtakunnallisen Intohimoinen yritys 2016 -kampanjan etsintävaihe on nyt päättynyt. Suomesta löytyi satoja yrityksiä, joiden toiminnassa intohimo on merkittävässä roolissa. Tulos on melkein nelinkertainen asetettuun tavoitteeseen verrattuna.  Kampanjan taustayhteisöt pitävät saavutettua tulosta laadullisestikin erinomaisena. Kaikkien yritysten tarinat ovat luettavissa osoitteessa www.intohimoinenyritys.fi. Kampanjan kymmenen kärkiyritystä julkistetaan gaalaillassa huhtikuussa. Tämän lisäksi Tekes on luvannut sparrauskeskustelun vuoden 2016 aikana sadalle mukana olevalle intohimoiselle yritykselle. Myös lista näistä yrityksistä julkaistaan gaalapäivänä 16.4.2016. ” (Savonlinnan Oopperajuhlat, tiedote 21.3.2016.)

Olemme alueviestintäpäällikkö Janin kanssa hyvin etuoikeutettuja, kun saimme toimia kampanjan vetovastuullisina alueellamme. Sadat sähköpostit ja tunnit tarinoita syöttäessä ovat muisto siitä, että olemme olleet vaikuttamassa johonkin konkreettiseen ja käsin kosketeltavaan. Tämä oli varmasti yksi historian hienoimmista projekteista, jossa nuorkauppakamarilaisina saamme olla mukana, summaa aluekoordinaattori Sina Rosengrén.

Päätimme alueemme johtoryhmässä, että haluamme palkita ansioituneimman kamaritiedottajan sekä eniten tarinoita kirjoittaneen kamarin syksyn vaalikokouspaketilla (170 € sis. rekisteröinnin, tulojuhlan aamiaiset lauantaina ja sunnuntaina, lounaan lauantaina sekä iltagaalan).

Alueen ahkerin tiedottaja tulee Porin Nuorkauppakamarista, aina iloinen ja reipas Anna Ääri. Kampanja näkyi positiivisesti Porin talousalueella ja ilmiantoja tuli erityisen paljon myös ei-kamarilaisilta. Sosiaalisessa mediassa Porin kamari nosti kampanjaa aktiivisesti esille ja tarinoita kirjoitettiin hymyssä suin. Paljon onnea Sinulle Anna!

Eniten tarinoita kirjoittanut kamari otti aktiivisen otteen kampanjaan heti alkumetreistä lähtien. Jopa ennen kuin virallinen ilmiantokampanja lähti tammikuussa käyntiin, oli ilmiantoja tästä kamarista tehty jo useita. Tarinoiden kirjoittaminen ei ollut vain yhden henkilön harteilla, vaan talkoisiin ja yritysten kontaktoimiseen osallistui lähestulkoon kamarin koko hallitus. Hyvällä tekemisen meiningillä tämä pikkuinen kamari tuotti yhteensä hurjat 12 tarinaa kampanjaamme! Pienten paikkakuntien yrittäjien esiintuominen valtakunnallisesti on lottovoitto sekä kamarille että ilmiannetuille yrityksille.

Eniten tarinoita kampanjaan kirjoittaneet kamarit Alueelta C ovat:

1. Luoteisen Keski-Suomen Nuorkauppakamari, 12 tarinaa
  2. Pirkanmaan Nuorkauppakamari, 10 tarinaa
  3. Porin Nuorkauppakamari, 9 tarinaa
  4. Keurusselän Nuorkauppakamari, 7 tarinaa
  5. Suupohjan Nuorkauppakamari, 5 tarinaa

Lämpimät onnittelut pienelle ja pippuriselle Luoteisen Keski-Suomen kamarille ja puheenjohtaja Niinalle, olette voittonne ansainneet. Palkinnoksi saatte kaksi kokouspakettia syksyn vaalikokoukseen Amazing Caseen!

Ensi vuonna on luvassa uudet kujeet Savonlinnan Oopperajuhlien Inspired In Finland -hankkeessa, jäämme innolla odottamaan mitä kaikkea hienoa seuraavaksi saamme yhdessä aikaan!
Inspired in Finland on kolmivuotinen, Savonlinnan Oopperajuhlien koordinoima hanke, joka kokoaa eväitä suomalaisen työelämän menestyksekkäälle tulevaisuudelle.

Hankkeen teemoina ovat oopperan maailmasta tutut luovuus, intohimo ja taito. Inspired in Finland -yhteisössä ovat mukana Accenture, Ahlström Capital Oy, Andritz Oy, Finnair Oyj, Fortum Oyj, Gasum Oy, OP ja Sanoma Media Finland Oy. Intohimoinen yritys 2016 -kampanjassa mukana ovat lisäksi Perheyritysten liitto, Innovaatiorahoituskeskus Tekes ja Suomen Nuorkauppakamarit ry, joka vastaa projektin operatiivisesta toiminnasta.  Lisätietoa hankkeesta saat täältä.

Tervetuloa juhlimaan kanssamme onnistunutta kampanjaamme Intohimoinen yritys 2016 -gaalaan!

Tule ja koe intohimoinen ilta, jossa julkistetaan Intohimoinen yritys 2016 -kampanjan kymmenen kärkiyritystä. Yritystarinoiden lomassa nautimme laatuviihteestä ja kolmen ruokalajin illallisesta. Illan aikana meitä viihdyttävät sopraano Johanna Rusanen-Kartano, valloittavat Voice of Finland -tähdet Iina ja Roosa Hietanen, pianisti Tuula Hällström, housebändi Midnight Cirkus sekä juontaja Nicke Lignell.

• Lauantaina 16.4.2016
  • Illallinen ja ohjelma 75,00 € (+ palvelumaksu)
  • Sisäänpääsy ja alkudrinkki klo 17:00
  • Paikka: OP Vallila, Teollisuuskatu 1 (Helsinki)
  • Pukukoodi: Business casual

Lippuja on myynnissä vain hyvin rajallinen määrä, toimi nopeasti!

Tutustu alueen intohimoisiin yritystarinoihin, muun muassa:

Kaikki tarinat löydät täältä vuoden loppuun asti.