Alueen uusi yhteistyökumppani on Kuvitellen

C-alue sai taannoin jälleen uuden yhteistyökumppanin, visuaalisen ajattelun asiantuntijayritys Kuvitellenin.

Visuaalinen ajattelu tarkoittaa piirustelun – vapaamuotoisten piirrettyjen kuvien – hyödyntämistä vuorovaikutuksen ja oppimisen tukena. Visuaalisen ajattelun avulla voidaan tehostaa oivaltamista, viestintää ja helpottaa muistamista. Visuaalinen ajattelu toimii siksi, että piirustelu on helppoa, ajattelu vaikeaa, kerrotaan yrityksen nettisivulla.

Alueemme jäsenille yhteistyö tarkoittaa yrityksen järjestämää, mielenkiintoista koulutusta tai työpajaa visuaalisista muistiinpanoista. Alustavasti on puhuttu koulutuksen järjestämisestä aluevaalikokouksessa Muuramessa syksyllä. Vastaavasti yritys saa laajan näkyvyyden alueen sekä kansallisen tason kamarimedioissa.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *