Tule mukaan kansalliseen vaalikokoukseen 14. – 16.10.!

Syksyn suurimman tapahtuman, kansallisen vaalikokouksen, järjestelyt ovat jo mahtavalla mallilla. Viisi kamaria ahertaa Loistava tulevaisuus -kokouksen kimpussa, jotta Teillä olisi huikea viikonloppu tiedossa 14.-16.10. Hämeenlinnan Aulangossa.

Kansallinen vaalikokous 2016

Keynote-puhujista löytyy persoonia, jotka eivät jätä kuulijaansa kylmäksi. Tulojuhlan teemana on folio, joten loistavaa menoa on varmasti luvassa. Gaalassa nautitaan hyvästä ruoasta ja päästään osalliseksi Poets of the Fallin maailmakiertueeseen. Aulangosta löytyy myös paljon tekemistä, jos kiinnostavilta koulutuksilta sattuisi jäämään luppoaikaa.

PotF-juliste

Nyt kaipaisimme pikaisesti lisää rekkaroitumisia, jotta voimme suunnitella ohjelmat sopivalle henkilömäärälle. Olemme myös kovia törsäämään. Mitä aikaisemmin rekkaroidut, sitä enemmän meillä on rahaa kokousviikonlopun huvituksiin tuhlattavaksi!

Tutustu lisää osoitteessa www.loistavatulevaisuus.com ja Facbookissa.

Terveisin Viiden tähden kamarit