Kansallinen vaalikokous 2016 loistaa pian edessämme!

Alueet ovat saaneet omat vaalikokouksensa pakettiin ja seuraavaksi kokoustetaan Hämeenlinnassa. Viiden kamarin luotsaamana mennään kohti loistavaa tulevaisuutta. Vuoden isoin kansallinen tapahtuma kolkuttelee jo ovella, sillä Aulangon maisemissa verkostoidutaan ja juhlitaan 14.-16.10.2016.

Kansallinen vaalikokous 2016

Keynote-puhujat katsovat tulevaisuuteen. Tubecon-tapahtuman perustaja, tuottaja, konsultti Risto Kuulasmaa valottaa, miksi nuorten johtajien ei kannata jäädä paikoilleen. Avaruustähtitieteen professori Esko Valtaoja kertoo hirtehisellä huumorilla tulevaisuuden askelmerkeistä. OnniBusin perustaja, Tuupin toimitusjohtaja Pekka Möttö johdattelee meidät out-of-the-box-ajatteluun omalla tarinallaan.

folio-tulojuhla

Tämän kokousviikonlopun juhlat tullaan muistamaan! Perjantaina tulojuhlassa teemana on folio (Fiilistele Olennaisen Lumouksen Ihmeellisessä Outoudessa). Pukeudu avaruudellisen ainutlaatuiseen asuun! Lauantain gaalassa nautitaan laadukkaasta ruoasta ja päästään kuulemaan Poets of the Fallin julkaisuja niin vanhemmilta kuin tämän kuun lopussa ilmestyvältä levyltäkin. Olemme siis osa maailmankiertuetta!

potf-juliste

Viikonloppu on täynnä laadukkaita koulutuksia. Tulevan vuoden kansalliset tekijät valitaan täällä. Vaalihuumaa on tiedossa! Tutustu kokoukseen ja rekkaroidu sivuillamme www.loistavatulevaisuus.com. Seuraa myös ajankohtaisia tiedotteita FB-sivuillamme: JCI Finland – kansallinen vaalikokous 2016.

Sanna-Leena Linna
Akaan Nuorkauppakamari, PRES 2016