Sijoitusmessut – vuoden suurin ponnistus

Tampereen nuorkauppakamari on järjestänyt jo vuodesta 1999 sijoitusmessuja Tampere-talolla. Messupäivä on 4. huhtikuuta, mutta nyt jo lähes vuoden ajan projektitiimi on valmistellut messuja. Messut ovatkin TNKK:n vuoden suurin ponnistus jossa on aktiivisesti mukana kymmeniä valkotakkeja.

Tänä vuonna puitteet ovat entistä paremmat sillä Tampere-talo uudistui vuoden 2016 aikana rajusti. Puitteiden lisäksi Sijoitusmessujen sisältöön on tullut uutena osiona joukkorahoitus. Joukkorahoitus on tällä hetkellä trendaava rahoitustapa ja tätä tullaan käsittelemään messuilla niin puheenvuoroissa kuin näytteilleasettajien toimesta.

Yleisölle maksuton messutapahtuman tavoittelee tänä vuonna jopa 2500 kävijän haamurajaa. Tavoite on haastava, mutta Sijoitusmessut pyritään jatkossakin pitämään Suomen suurinpna sijoitusalan messuna.

Vuonna 2013 Sijoitusmessut saivat palkinnon Euroopan parhaana talousprojektina. kunnianhimoinen kävijätavoite ja tapahtuman jatkuva kehittäminen on osoitus siitä, että JCI-toiminnassa projektin elinkaari ei pääty palkintoon tai kunniamainintaan vaan pyrimme vaikuttamaan yhteiskunnassa jatkuvasti.

Nähdään huhtikuussa Tampere-talossa!

Talvisin terveisin,

Marko Männynsalo
Messupäällikkö
www.sijoitusmessut.fi
marko.mannynsalo(at)sijoitusmessut.fi
Sijoitusmessujen™ järjestäjänä toimii Tampereen Nuorkauppakamari ry. Tampereen Sijoitusmessut™ on mm. palkittu vuonna 2013 Monte Carlossa Nuorkauppakamareiden Euroopan alueen parhaana talousprojektina.

sijoitusmessut_tnkk