Tampereen Nuorkauppakamarin hallitus vaihtui Dublinissa

Vuosi 2017 alkoi TNKK:ssa perinteisissä tunnelmissa – hallituksenvaihdolla. Piipahdimme pitkän viikonlopun Dublinissa. Dublin on tunnettu tummasta Guiness-oluesta ja vehreydestään joten mikä sen parempi paikka vaihtaa hallitusta?

Viikonlopun ohjelmaan kuului luonnollisesti kokoustamista, mutta kokoustamisen vastapainona verkostoiduimme paikallisen kamarin kanssa, tutustuimme Irlantilaisten rakastamaan Rugbyyn ja lounastimme upeassa Powerscourtin kartanohotellissa.

Tästä on hyvä aloittaa vuosi projektien ja muun JC-toiminnan parissa!

– Erno Holmberg, tiedottaja TNKK ja aluetietohallintopäällikkö C-alue

tnkk_hallitus2017_2

Tampereen nuorkauppakamari lounaan jälkeen Powerscourtin takapihalla nauttimassa kauniista maisemista

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *