Yhdeksännet SataRekry-messut ovat suuremmat kuin koskaan

Porin suurimmat rekrymessut 26.1.2017 Kauppakeskus Puuvillassa.

Yhdeksännet SataRekry-messut ovat suuremmat kuin koskaan

SataRekry-messut on loistava tilaisuus tutustua Satakunnan alueella toimiviin yrityksiin, yhdistyksiin ja oppilaitoksiin. Yritykset tarjoavat useita erilaisia kesätyöpaikkoja, mahdollisuuksia suorittaa opinnäytetyö tai löytää jatko-opiskelupaikka. Messujen tavoitteena on lisätä tietoutta Satakunnasta positiivisena työmarkkina-alueena, sijoittautumispaikkana sekä osaamisen ja mahdollisuuksien alueena.

Messujen kävijäkohderyhmänä ovat opintojensa eri vaiheessa olevat nuoret ja vanhemmat työnhakijat, sekä opiskelijat jotka kaipaavat tietoa alueensa opiskelumahdollisuuksista, työpaikoista ja muutenkin Satakunnan yritysmaailmasta. Messuilla on monipuolisesti näytteilleasettajia eri toimialoilta ja sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Jo tunnetuksi tullut CV-klinikka tulee auttamaan uusia sekä vanhoja työnhakijoita löytämään vahvuutensa ja kehittämiskohteensa työnhaussa.

Lisäksi nyt ohjelmassa on puhujia eri aloilta ja eri tehtävistä; Jani Wahlman tulee kertomaan sosiaalisen median hyödyntämisestä työnhaussa ja Riikka Vahtervuo kertoo omakohtaisen itsensä brändäämisen tärkeydestä työhausssa; miten hänen oma työnhakuprosessi somessa tuotti tulosta. Lisäksi messuilla puhuu myös Minna Nurmi, hyvinvointivalmentaja ja bloggaaja yrittämisestä ja miten somea voi hyödyntää. Myös Ässien uusi valloittava toimitusjohtaja Eeva Perttula tulee kertomaan miten hänestä tuli Ässien toimitusjohtaja; mitä teitä hän on kulkenut.

satarekry_2017_headeri-01

Tervetuloa mukaan, toivottaa Satarekryn projektipäällikkö Satu Koivisto

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *