Tankkaa mielesi menestystarinoilla – FuelUp 2017

Onko tankki tyhjä ja inspiraatio vähissä?

Tule ja tankkaa mielesi menestystarinoilla keskiviikkona 8.2.2017 Koulutuskeskus Valossa Ylöjärvellä. Pirkanmaan Nuorkauppakamari järjestää FuelUp 2017 -tapahtuman, jossa pääsee kuulemaan menestystarinoita ja mielenkiintoisia puheenvuoroja tulevaisuuden menestystekijöistä. Lavalla nähdään tulevaisuuden tutkija ja digitalisaation sanansaattaja Ilkka Halava, Pirkanmaan Nuori Yrittäjä ja Biancaneven toimitusjohtaja Elina Loueranta sekä Tampereen vuoden nuori menestyjä ja Winled Oy:n kehitysjohtaja Panu Rekilä. Tapahtuma on maksuton.

Ilmoittaudu nopeasti osoitteessa www.fuelup.fi, nyt sillä paikkoja on rajoitetusti!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *