Kutsu iltatilaisuuteen ”Digitalisaatio muuttaa kaiken”

”Digitalisaatio muuttaa kaiken”
tiistaina 31.1.2017
klo 18.00 – 19.30

Tervetuloa kuulemaan tarkemmin Tuottava Idea-kilpailun yhteiskuntasarjan voittaneesta Seinäjoen ammattikorkeakoulun Digital Factorysta!

Illan aiheena on digitalisaatio, teollinen internet ja digitaalinen valmistus. Saamme kuulla vastaukset kysymyksiin kuinka oppilaitosten ja yritysten tulee huomioida neljäs teollinen vallankumous ja onko valmistava teollisuus ajan hengessä mukana.

SeAMK Digital Factory pureutuu edellä mainittuihin teemoihin. Konsepti on palkittu vuoden aikana neljällä valtakunnallisella ykköspalkinnolla yhtenä niistä Tuottava Idea 2016 yhteiskuntasarjan voitto. Illan aikana selvennetään palkitun konseptin toimintaa oppimis- ja osaamiskeskuksena.

SeAMK Digital Factory on virtuaalinen oppimisympäristö, jossa suunnitellaan ja testataan erilaisia koneita, laitteita ja ohjelmia. Jotta valmistavassa teollisuudessa voitaisiin tehdä mahdollisimman toimivia ja tarpeita vastaavia laitteita, tehdään Digital Factoryssa ensin perustustyötä suunnittelemalla, testaamalla ja simuloimalla laitteita virtuaalisesti. Digital Factory on osa SeAMKin konetekniikan, automaatiotekniikan ja tietotekniikan opetusta.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki C-alueen kamarilaiset!

Tapahtuma Facebookissa…

 

31012017ohjelma

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *