Kokousjärjestelyoikeudet ja vaalilautakunnan jäsenet NYT haussa!

Alue C Alueakatemia 2017 -järjestelyoikeudet

Alueakatemia on viikonlopun mittainen foorumi, johon osallistuvat puheenjohtajat, valmistautuvat puheenjohtajat (1/kamari) sekä alueorganisaatio. Viikonlopun aikana kouluttaudutaan, vaihdetaan ajatuksia, pyyhitään kiikarit kirkkaiksi ja alustetaan seuraavan vuoden toimintaa.

Alueakatemia järjestetään 25.-27.8.2017 ja osallistujamäärä on arvioilta 30-45 henkilöä.

Ota huomioon hakemusta tehdessäsi tila-ja majoituskapasiteetti, ruokatarjoilut pe-su, oheis-ja iltaohjelmat ymv. Alueakatemian järjestelyoikeuksia haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Mitä enemmän tietoa siitä selviää, sitä helpompi puheenjohtajiston on päätös tehdä. Hakuaika alkaa NYT ja johtosäännön mukaan päätös asiasta tehdään maaliskuun puheenjohtajakokouksessa Keuruun aluevuosikokouksessa. Huomio kuitenkin, että hakuaika päättyy jo 19.2.2017. Hakemukset liitteineen toimitetaan aluejohtajalle sähköpostitse.

Alue C Hallitusakatemia 2018 -järjestelyoikeudet

Hallitusakatemia on tulevan vuoden tekijöiden valmennuspäivä, johon osallistuvat alueen kamareiden seuraavan vuoden hallitusvirkailijat. Siellä kouluttaudutaan uuden alueorganisaation hellässä hoivassa, vaihdetaan ajatuksia, jaetaan hyviä käytänteitä, suunnitellaan tulevaa vuotta ja verkostoidutaan. Hallitusakatemian virallinen koulutuspäivä on 25.11.2017, mutta alueen perinteiden mukaisesti edellisenä iltana 24.11.2017 vietämme C-alueen vallanvaihtajaisia, joihin toivomme myös järjestelyoikeuksia hakevalta kamarilta suunnitelmaa. Osallistujamäärä on arvioilta 60-100 henkilöä.

Ota huomioon hakemusta tehdessäsi tilatarpeet (vähintään 7 eri koulutustilaa, joista yksi iso koko osallistujamäärälle), majoituskapasiteetti sekä ruokatarjoilut. Hallitusakatemian järjestelyoikeuksia haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Mitä enemmän tietoa siitä selviää, sitä helpompi puheenjohtajiston on päätös tehdä. Hakuaika alkaa NYT ja johtosäännön mukaan päätös asiasta tehdään maaliskuun puheenjohtajakokouksessa Keuruun aluevuosikokouksessa. Huomio kuitenkin, että hakuaika päättyy jo 19.2.2017. Hakemukset liitteineen toimitetaan aluejohtajalle sähköpostitse.

Alue C Aluekokoukset 2018 -järjestelyoikeudet

Suomen Nuorkauppakamareiden hallitus on vahvistanut aluekokousaikataulut vuodelle 2018 seuraavasti:

Aluevuosikokoukset:
A: 2.-4.3.2018 (1)
B: 9.-11.3.2018 (2)
C: 16.-18.3.2018 (3)
D: 23.-25.3.2018 (4)

Aluevaalikokoukset:
A: 21.-23.9.2018 (3)
B: 7.-9.9.2018 (1)
C: 28.-30.9.2018 (4)
D: 14.-16.9.2018 (2)

Osallistujamäärä 150-200 henkilöä.

Aluekokousten järjestelyoikeuksia haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Mitä enemmän tietoa siitä selviää, sitä helpompi puheenjohtajiston on päätös tehdä. Hakuaika alkaa NYT ja johtosäännön mukaan päätös asiasta tehdään maaliskuun puheenjohtajakokouksessa Keuruun aluevuosikokouksessa. Huomio kuitenkin, että hakuaika päättyy jo 19.2.2017. Hakemukset liitteineen toimitetaan aluejohtajalle sähköpostitse. Loppuraportti ja kokousjärjestäjän opas saatavilla!

Alue C Vaalitoimikunnan jäsenet 2017

Alueemme etsii kahta (2) jäsentä vaalitoimikuntaan!

Vaalitoimikunnan jäseniltä edellytetään monipuolista kokemusta JC-toiminnasta sekä C-alueelle vahvasti sykkivää sydäntä. Toimikunnan jäsenet sparraavat ja auttavat ehdokkaitamme yltämään parhaimpaansa valmistautuessaan hakemaansa virkaan, joten valmentava ote ja erityisesti kyky olla läsnä ovat kysyttyjä ominaisuuksia hakemillamme henkilöillä. Tiimiä vetää vaalilautakunnan jäsen ja valittavat toimikunnan jäsenet saavat valmennuksen tehtäviinsä.

Jos innostuit tehtävästä, laita hakemuksesi aluejohtajalle sähköpostitse (sina.rosengren@jci.fi) viimeistään 19.2.2017.

Puheenjohtajat tekevät valinnat seuraavassa puheenjohtajakokouksessaan 17.3.2017. Laita hakemukseesi mukaan päivitetty kantakorttisi kuvan kera, lyhyt kuvaus mitä olet tehnyt ja kokenut nuorkauppakamaritoiminnassa sekä mikä sinua motivoi hakemaan ko. tehtävään. Alue C:n budjettiin on varattu vaalitoimikunnan jäsenille rekisteröitymis- ja majoituskuluja syksyn aluevaalikokoukseen 200€/hlö.

Hakuterveisin,

Sina Rosengrén