Alue C:n palkintohaku on auki!

Aluepalkintojen haku alkoi Alue C:n osalta tänään 1.2.2017. Haku on auki aina 22.2. klo 22:22 asti ja hakemuksia voi jättää seuraaviin palkintokategorioihin:

– C-Tyyppi
– Vuoden Kiertotähti
– Paras Viestintä
– Vuoden Akateemikko
– Vuoden Ceemäisin Kamari
– Vuoden Kamari
– Vuoden Menestystarina
Aluec_palkintokuva
Alueen kamareissa palkintohakemusten laittamisesta liikkeelle vastaavat yleisesti IPP:t ja hakemusten jättämisestä PRESsat. Hakulomakkeet ja tarkemmat tiedot haun yksityiskohdista löytyvät SNKK:n M-Filesista (Alue C – Palkintokäsikirja vuoden 2016 toiminnasta).

Palkintohakujen tehtävänä on nostaa tärkeät ja onnistuneet asiat kamareista saamaan arvoisensa huomion. Kaikissa kamareissa kriteerit täyttäviä asioita aivan varmasti on – toivottavasti saadaan mahdollisimman laaja joukko näitä myös esiin ja palkintohakemusten muotoon!

Menestystä hakuun!
Lisätiedot aluepalkintohakuun liittyen:
R-AWARDS Ville Korpiluoto (ville@korpiluoto.fi, 044 5741937)

PS. Jo tässä vaiheessa kannattaa huomioida myös kansallinen palkintohaku (27.2.-27.3.), kategoriat ja lisätiedot SNKK:n M-Filesista (Palkintokäsikirja_kansallinen_vuoden 2016 toiminnasta).