Hakuja vielä auki 9.3. saakka – C-aluevuosikokous 2018 ja vaalitoimikunta!

Alue C Aluevuosikokous 2018 -järjestelyoikeudet

C-aluevuosikokous 2018 järjestetään 16.-18.3.2018. Osallistujamäärä 150-200 henkilöä.

Aluekokousten järjestelyoikeuksia haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Mitä enemmän tietoa siitä selviää, sitä helpompi puheenjohtajiston on päätös tehdä. Hakuaikaa on vielä 9.3. saakka ja johtosäännön mukaan päätös asiasta tehdään maaliskuun puheenjohtajakokouksessa Keuruun aluevuosikokouksessa.  Hakemukset liitteineen toimitetaan aluejohtajalle sähköpostitse sina.rosengren(at)jci.fi. Loppuraportti ja kokousjärjestäjän opas saatavilla!

 

Alue C Vaalitoimikunnan jäsenet 2017

Yksi jäsen vielä kateissa!

Vaalitoimikunnan jäseniltä edellytetään monipuolista kokemusta JC-toiminnasta sekä C-alueelle vahvasti sykkivää sydäntä. Toimikunnan jäsenet sparraavat ja auttavat ehdokkaitamme yltämään parhaimpaansa valmistautuessaan hakemaansa virkaan, joten valmentava ote ja erityisesti kyky olla läsnä ovat kysyttyjä ominaisuuksia hakemillamme henkilöillä. Tiimiä vetää vaalilautakunnan jäsen ja valittavat toimikunnan jäsenet saavat valmennuksen tehtäviinsä.

Jos innostuit tehtävästä, laita hakemuksesi aluejohtajalle sähköpostitse sina.rosengren(at)jci.fi viimeistään 9.3.2017.

Puheenjohtajat tekevät valinnat seuraavassa puheenjohtajakokouksessaan 17.3.2017. Laita hakemukseesi mukaan päivitetty kantakorttisi kuvan kera, lyhyt kuvaus mitä olet tehnyt ja kokenut nuorkauppakamaritoiminnassa sekä mikä sinua motivoi hakemaan ko. tehtävään. Alue C:n budjettiin on varattu vaalitoimikunnan jäsenille rekisteröitymis- ja majoituskuluja syksyn aluevaalikokoukseen 200€/hlö.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *