Vuoden Nuori Menestyjä

MISTÄ KILPAILUSSA ON KYSE?

Kilpailun tarkoituksena on nostaa esille positiivisia ja innostavia esimerkkejä johtajuudesta ja henkilökohtaisesta menestymisestä yhteiskunnassa. Kilpailu on kansallinen toteutus kansainvälisestä JCI:n Ten Outstanding Young Persons (TOYP) -kilpailusta.VNM

Kilpailussa etsitään menestyneitä henkilöitä, jotka nuoresta iästään huolimatta ovat saavuttaneet omalla sarallaan jotakin ainutlaatuista; sellaista, joka hyödyttää yhteiskuntaa, kansakuntaa tai maailmaa. Henkilöt innostavat omalla esimerkillään ja henkilökohtaisella kasvullaan muita ihmisiä muutosmyönteisyyteen ja rohkeuteen sekä aktiiviseen toimintaan ja yksilövaikuttamiseen.

Kilpailussa palkitaan kolme suomalaista 18–40-vuotiasta omalla alallaan menestynyttä nuorta kymmenessä eri kategoriassa. Palkinto mahdollistaa suomalaisten tekojen ja osaamisen tunnetuksi tekemisen myös ulkomailla, sillä voittajat osallistuvat JCI:n kansainväliseen TOYP-kilpailuun.

 

MITEN KILPAILU ON UUDISTUNUT TÄNÄ VUONNA?

VNM-kilpailu on nyt ensimmäistä kertaa kaksiportainen. Kilpailijoita ilmiannetaan ensin kullakin alueella ja voittajat valitaan yleisöäänestyksellä alueellisessa Vuoden Nuori Menestyjä-tapahtumassa. Kultakin alueelta 3 parasta etenee kansalliseen finaaliin, joka huipentuu Vuoden Nuori Menestyjä gaalaan.

Hakuprosessi uudistetaan myös uuteen uskoon.

Kaksiportainen kilpailu mahdollistaa kevyemmän alueellisen hakuprosessin ja ainoastaan kansallisista finalisteista tehdään kansainväliset hakukriteerit täyttävä hakemus.

 

KILPAILUN AIKATAULU

  • Touko-kesäkuu: Kilpailun ilmiannot 2.5.– 16.5.2017
  • Elokuu: Aluekilpailun yleisöäänestys 8. – 22.8.2017
    • valitaan top 10:stä 3 finalistia kansalliseen kilpailuun
  • Syyskuu: VNM-aluetapahtumat ja -kilpailut; alue C 19.9.2017 Tampere
  • Lokakuu: Vuoden Nuori Menestyjä –kilpailun voittajat julkistetaan 14.10. Turun Logomossa SNKK:n kansallisen vaalikokouksen yhteydessä

 

MITEN VOI ILMIANTAA EHDOKKAAN KILPAILUUN?

Kamarisi voi ilmiantaa ehdokkaan kilpailun nettisivujen kautta. Alueellisen kilpailun kilpailuaika on 2.5.–16.5. Tässä vaiheessa ilmoitus on vaivatonta, sillä hakuprosessi on kevyempi kuin aiempina vuosina. Aluekilpailusta kansalliseen kilpailuun etenevistä kilpailijoista tehdään laajempi kilpailuhakemus, jota voidaan käyttää myös kansainvälisessä kilpailussa.

 

KYSY LISÄÄ

Kansallinen kilpailupäällikkö

Mia Danielsson, Tammerkosken Nkk, puh. 040 758 2843 mia.danielsson(at)jci.fi

 

Alueelliset kilpailupäälliköt

Alue C: Juha Herrainsilta, Tammerkosken Nkk, puh. 050 422 6397, juha.herrainsilta(at)gmail.com

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *