Kuukauden kamari – kansainvälinen Vaasan Nuorkauppakamari

Vaasan Nuorkauppakamari ry on perustettu vuonna 1960. Vaasan Nuorkauppakamarilla on 17 varsinaista jäsentä, 5 koejäsentä, 16 senaattoria ja 6 kunniajäsentä. Kamarin strateginen painopiste nojaa kansainvälisyyteen.

jcvaasa.fi

Vaasan Nuorkauppakamari facebookissa…

 

Monikulttuuristen tiimien koulutuspäivät

Vaasan Nuorkauppakamarin strateginen painopiste on kansainvälisyys. Tähän liittyen kamari järjestää monikulttuurisille tiimeille tarkoitetun koulutuspäivän 8.5. ja 12.5 Vaasan Sokos Hotel Vaakunassa. Koulutuksen hinta kamarilaiselle on 150 euroa (norm 425 e). Koulutuksen tarkoitus on varmistaa, että monikulttuuriset tiimit toimivat mahdollisimman tuottavasti ja tehokkaasti. Koulutuksessa on paljon käytännönläheisiä esimerkkejä, ideoita, taitoja ja konkreettisia vinkkejä siihen kuinka toimia parhaalla mahdollisella tavalla kansainvälisissä tiimeissä. Kouluttajana toimii Vaasan Yliopistosta valmistunut Tohtori S. Narashima Boopathi.

Read more…

 

Kamarin hallituksen esittely:

vaasankk_2017

Maija Korja – PRES

Töiden puolella johdan ja koordinoin voimalaitosrakennustyömaiden työturvallisuus- ja ympäristöasioita. Vaikka johtamisjärjestelmät ja laatu ovat lähellä sydäntäni, ihmiset tulevat minulle aina ensin. Kotona minulla on mies ja norjalainen metsäkissa. Heidän ja kamarin tukemana opettelen ymmärtämään maailmaa entistä paremmin sekä tekemään siitä pikkuisen parempaa meille kaikille.

 

Heidi Similä – DP

Pidän kamaritoiminnassa erityisesti sen mahtavasta verkostosta. Olen aktiivinen verkostoituja ja mukana tänä vuonna myös Vaikuttaja-koulussa. Työelämässä olen johtanut kasvavaa Isännöinti Mäkinen Oy:tä jo 10 vuotta.

 

Johan Stenfors – COM / TREAS

Olen Vaasassa asusteleva, Kokkolasta alunperin kotoisin oleva 31-vuotias kauppatieteiden maisteri. Olen työskennellyt viimeiset 5 vuotta PwC:llä tilintarkastajana. Liityin Vaasan Nuorkauppakamariin kun toimintaa alettiin uudelleen aktivoimaan 2014 ja käynnissä on nyt kolmas hallituskauteni, vastuualueena tällä kertaa COM-lohko. JC-toiminta on ennenkaikkea tarjonnut mielenkiintoisia tapahtumia ja tuonut elämääni uusia ystävyyksiä.


S. Narashima Boopathi – INT

Olen asunut Suomessa 12 vuoden ajan. Minulla on konsultointiyritys joka on erikoistunut työelämän kulttuuriin, monimuotoisuuteen, monikulttuurisuuteen ja liiketoimintaan. Valmistuin hiljattain tohtoriksi Vaasan Yliopistosta aiheena ”Doctoral Cultural Intelligence”


Laura Harju – IND

Olen Rakkauden personal trainer. Vuoden 2016 Kouluttajakoulu antoi minulle valmiuksia sekä varmuutta omien koulutuksien ja kurssien järjestämiseen osana yritystoimintaani.

Michaela Palmberg, IPP

Olen 31-vuotias monitieteinen filosofian maisteri, joka siviilissä pyörittää käännöstoimistoa ja harrastaa paritanssia. Tulin Vaasan kamariin 2014 kun jäseniä oli jäljellä kokonaiset 1 kpl ja kamaria oltiin lakkauttamassa. Hyppäsin puheenjohtajan saappaisiin ja sain kamarin tilanteen vuoksi pitää saappaita kaksi vuotta. Tänä vuonna, ylpeänä porukkamme kovasta työstä, astuin vanhan jäärän, eli IPP:n rooliin. JC-kärpänen puraisi minua pahemman kerran ja toimin myös SNKK:n keskusliitossa kansainvälisyyspäällikkönä.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *