Kuukauden kamari – pieni ja pippurinen Luoteinen

kuukaudenkamari_luoteinen

Moi! Me olemme Luoteisen Keski-Suomen Nuorkauppakamari, pieni ja pippurinen toimija luoteisen ja pohjoisen Keski-Suomen pienissä kunnissa.

Vähäisestä jäsenmäärästä (16) huolimatta, toimimme aktiivisesti Karstulan, Saarijärven, Viitasaaren, Kivijärven ja Kyyjärven alueilla. Luoteinen jakaa alueella vuosittain Aurinkoisimman asiakaspalvelijan tittelin, mikä on yksi näkyvimmistä projekteistamme. Vahvan jalansijan alueella on saanut myös organisoimamme Joulupuu-keräys. Viimeaikaisimpina projekteina järjestimme JCI-verkostojen avulla onnistuneen some-koulutuksen Karstulaan ja kokosimme viidettä kertaa Karstulan matkailu- ja palvelukartan. Tässä kuussa kamarimme matkustaa Pietariin. Matka on saanut maaseudun kehittämisrahoitusta Leader Viisarin Visiitti-teemahankkeesta. Valloitamme myös Viitasaaren järjestämällä yrittäjyys- ja johtajuus-aiheisen iltaman, jonne kaikki JC:t ovat tervetulleita.

Vaikka Luoteisen väki on levittynyt ympäri Keski-Suomea, ei vauhtimme ole siitä paljoa laantunut. Tukenamme ovat maailman suloisimmat senaattorit ja yhteishenki kamarissamme on vailla vertaa. Laaja alue ja pitkät välimatkat haastavat meitä kuitenkin kehittämään toimintaa niin, että se on yhä jouhevaa eikä kuormita yksittäisiä kamarilaisia liikaa.

1990 Karstulasta noussut kamari liputtaa maaseudun kehittämistä ja elinikäistä oppimista. Luoteisen kautta pääsemme vaikuttamaan ympäristöön ja kehittämään itseämme. Oppimisjärjestö on hyvä alusta järjestää myös kaikkea spontaania omalle porukalle. Luoteinen laskee koskea, käy issikkaratsastuksella ja järjestää kampauskurssin silloin kuin siltä tuntuu.

Seuraa meitä Facebookissa & Instassa!

Asta Kantonen
LIO/COM