Fiiliksiä kouluttajakoulusta

Moi ceeläiset,

Tässä kokemukseni ja fiilikseni helmikuussa alkaneesta Kouluttajakoulusta. Kaksi todella hienoa ja oppimisen täytteistä viikonloppua takana. Hakeuduin kouluttajakouluun, koska haluan kehittää omia esiintymis- ja vuorovaikutustaitojani ja päästä oppimaan palautteesta.  Näitä taitoja olen päässyt jo harjoittelemaan ja kouluttajakoulu onkin hyvin käytännönläheistä tekemistä, jossa keskeistä on tekemällä oppiminen ja palaute. Tähän mennessä olen oppinut parempaa ajankäyttöä, tehokkaampaa kommunikointia ja uusia fasilitointimenetelmiä.

kouluttajakoulunterveisia
On uskomattoman upeaa havaita, että noin kymmenhenkisestä porukastamme on hitsautumassa tiivis joukkue kouluttamisen ammattilaisia. Luottamuksellisessa ilmapiirissä on helppoa jakaa kokemuksia ja sparrailla. Vielä hetki sitten emme tunteneet toisiamme laisinkaan! Kouluttajakoulu tarjoaa mitä parhaimman mahdollisuuden saada uusia ihmisiä omaan kamariverkostoon yli alue- ja kamarirajojen. Harvinaista verkostoitumisen juhlaa!  Jokainen kouluttajakouluun osallistuva työstää vuoden aikana oman koulutuksen ja oma aiheeni on ”Palautetaitojen koulutus”. Ota yhteyttä minuun, mikäli haluat toteuttaa tämän koulutuksen kamarissasi tai työpaikallasi!

Kouluttamisterveisin,

Juha Herrainsilta