Tul sääki NYT Poriin

JCI_NYT

Oletko jo rekkaroitunut JCI NYT -aluevaalikokoukseen? Loistavaa!
Mietitkö vielä? Nyt on hyvä hetki klikata itsesi mukaan, koska –

Tarjoamme sinulle huikeita yritystarinoita, joissa kaikki ei mene ihan niin kuin Strömsössä – ja siitä huolimattakin suomalaisella, länsirannikon sisulla on luotu uusia mahdollisuuksia menestykseen, juuri NYT!

Ensimmäisenä tarinansa jakaa kalastustarvike- ja kalastusmatkailuyrittäjä Olli Ojamo. Veljensä kanssa he ovat kokeneet monta kivistäkin joenuomaa, mutta tänä päivänä he ovat alansa edelläkävijöitä ja aina valmiita kehittymään ja kokeilemaan uutta! Älä siis missaa Ollin kalajuttuja 😊

Lisää puhujia paljastuu myöhemmin.

Oletko lähtenyt mukaan kamaritoimintaan kouluttautuaksesi?
JCI NYT tarjoaa sinulle virallista JCI-koulusta mm. Networkingin merkeissä, yhden etapin kouluttajapolulla koulutuksen suunnittelun parissa sekä kamarilaisten omaa koulutusta mm. Excelin ihmeellisestä maailmasta. Koulutuskattaus on niin laaja, että jokin näistä houkuttanee sinuakin ja edistää menestystäsi työelämässä!

Ja tietysti, parhaita palojahan kokouksissa on vapaa seurustelu juhlien merkeissä!
Luvassa on hohtava tulojuhla Bar Kinossa sekä upea gaala Rantakartanossa – tul ny hei kokemaa porilaiset bileet hyvä musiiki ja astet paremma seura kans!

Klikkaa siis itsesi mukaan täältä!