Tuottavuutta hyvinvointiteknologiasta Porissa

tuottavuutta_hyvinvointiteknologiasta

Tuottavuutta hyvinvointiteknologiasta 8.9.2017 klo 12-16

Syyskuussa Porissa Promenadin lavalle nousee puhujia hyvinvointiteknologian pyörteistä. Päivä tarjoaa laajan kattauksen siihen, miten teknologialla voidaan sekä lisätä yksilön omaa tuottavuutta, että tehdä kannattavaa liiketoimintaa.

Tapahtumassa uppoudutaan sisälle hyvinvointiteknologian kiehtovaan maailmaan kolmesta suunnasta. Biohakkeri Teemu Arinan puheenvuorosta jää käteen työkaluja oman huippukunnon virittämiseen teknologian avulla. Älyrintsikoiden kehittäjä Akseli Reho kertoo, miten yhdistämällä vaatteet ja teknologia, tehdään kansainvälisesti kiinnostavaa bisnestä. Teknologian hyödyntämisestä urheiluliiketoiminnassa puhuvat Ässien toimintatiimi, fysioterapeutti Hero Mali ja toimitusjohtaja Eeva Perttula.

Tervetulleita paikalle ovat kaikki hyvinvointiteknologian tarjoamista mahdollisuuksista kiinnostuneet, eikä aikaisempaa teknologiataustaa tarvita. Tapahtuman kohderyhmänä on asiantuntijaorganisaatioissa työskentelevät, yrittäjät, opiskelijat ja muuten aiheesta kiinnostuneet.

Päivä rakentuu puhujien tähdittämästä foorumista ja kaikille avoimista messuista. Paikalla on päivän ajan toinen toistaan mielenkiintoisempia yrityksiä esittelemässä omaa toimintaansa.

Tapahtuman järjestää Porin Nuorkauppakamari. Lippu foorumiin on 50 euroa, sisältäen kahvituksen. Nuorkauppakamarilaisille liput ovat 39 euroa! Liput saa ostettua Ticketmasterista. Alennettuun hintaan saa lipun ostettua Ticketmasterin toimipisteistä, mainitsemalla olevansa Nuorkauppakamarilainen. Messualueelle ilmainen sisäänpääsy.

 

Tapahtuma facebookissa…

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *