Liekeissä!-tapahtuma Tampereella 10.10.

Liekeissä 2017 on Tampereen seudun nuorille (16-25v) suunnattu maksuton tapahtuma, jonka teemoina ovat ammatillisten unelmien tavoittelu ja yrittäjyys. Tarjolla on huikeita yritystarinoita useilta eri toimialoilta, tietoa  ja käytännön kokemuksia sekä uusia näkökulmia työelämään. Tapahtuman järjestää jo kolmatta vuotta Tammerkosken Nuorkauppakamari ry.
liekeissa_FB_cover_flames_bpeople_2017_v3
Tapahtuma järjestetään 10.10.2017 klo 10-15.30 Y-Kampuksella, TAMKilla ja puhujiksi on vahvistettu mentaalivalmentaja Melina Niemi ja Mmiisas-tubettaja, sekä iltapäivän workshop-vetäjiksi M-Roomin Toni Kylätasku & Petri Sipiläinen, Biancaneven Elina Loueranta, Naskali Leatherin Jyri Naskali sekä Twerk with Tinzen Tia-Maria Sokka.
Paikalle odotetaan yli 700 nuorta, joten nyt on hyvä tilaisuus näkyä & kuulua paikallisten nuorten keskuudessa sekä kuulla, millaisia ajatuksia heillä on.
Olet sitten opiskelija, opettaja tai tuleva yhteistyökumppani – Voit ottaa meihin yhteyttä ja lukea lisätietoja tapahtumasta: http://liekeissa.fi/info sekä Facebookista: https://www.facebook.com/tampereliekeissa
Tampere on lokakuussa Liekeissä!
– Projektipäällikkö Sanna Wänskä

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *