Route60 -aluevaalikokous 28.9.-30.9.2018 Raumalla

Rauman Nuorkauppakamari täyttää ensi vuonna 60-vuotta ja on näin kolmanneksi vanhin nuorkauppakamari Suomessa. Juhlavuodesta lähti myös ajatus hakea Raumalle aluevaalikokousta. Viimeksi Raumalla kokoustettiin syyskuussa 2013 kun Friski Myöttäst keräsi nuorkauppakamarilaiset Raumalle.

Tuo kokous myös innosti oman kamarimme jäsenistöä osallistumaan niin alueellisiin kuin kansallisiinkin kokouksiin.

Aluevaalikokous Route60 tulee muistuttamaan meitä nuorkauppakamarilaisia tekemämme matkan tärkeydestä – siitä road tripistä, jolla me nyt juuri olemme. Liian usein katsomme vain päämääriä ja tavoitteita, unohtaen siinä samalla havainnoida ympärillä tapahtuvia asioita ja tapaamiamme ihmisiä. Tie tavoitteisiin ei koskaan tule olemaan helppo eikä varmasti suora. Siksi ei pidä unohtaa sitä matkaa, jonka teemme päästäksemme tavoitteisiin.

Viikonlopun koulutukset, keynote-puheenvuorot ja muut aktiviteetit tulevat muistuttamaan meitä tästä.

Kokousviikonloppu tulee huipentumaan lauantai-illan gaalaan, jossa juhlitaan myös 60-vuotiasta Rauman Nuorkauppakamaria.

JCI NYT -aluevaalikokouksessa Porissa avattiin Route60 -kokouksemme rekisteröinti! Syyskuun aikana rekisteröityneiden kesken arvotaan majoitus 2 hengen huoneessa kokoushotelli Kalliohoviin. Joten nyt kannattaa varmistaa paikkansa ensi syksyn kovimpaan kokousviikonloppuun, rekisteröidy tästä.

Toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi Raumalle,

Kokouspäällikkö Niina Pekonen

www.route60.fi