WC-kokousmatkaajilla upea mahdollisuus osallistua Viron WC2019-markkinointiin!

Exciting opportunity for Finnish delegates in Amsterdam – promote Estonia for WC2019!
Viro hakee 2019 maailmankokouksen järjestelyoikeuksia ja tarvitsevat meidän apua jo Amsterdamissa. Näytetään maailmalle että Viro ja Suomi tekevät yhdessä tämän maailmankokouksen! Meillä tulee mm. olemaan Suomi-Viro-liput, eli toisella puolella Suomen ja toisella Viron lippu. Tämä on meidänkin kamariuran aikana ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tekemään maailmankokousta. Talsinki2019!

Tiistain Estonia Nightiin tarvitaan apukäsiä. SNKK on tehnyt huikean sopimuksen Finnairin kanssa yhteistyöstä maailmankokouksen osalta ja Estonia Nightiin tulee jaettavaksi Finnairin pipoja kaikille osallistujille. Tule hakemaan itsellesi nippu pipoja ja lähde vilkkaasti verkostoitumaan ja jakamaan niitä muille. Finnairin videot tulevat pyörimään screeneillä.
Trade Show -alueella Virolla on oma ständi, suomalaisten apua tarvitaan myös ständillä.
Global Village Nightissa Viron ja Suomen pöydät ovat vierekkäin ja yhdessä markkinoimme myös Finnair-kumppanuutta. Heidän edustajansa on myös tulossa mukaan Amsterdamiin. Näytetään Finnairille mihin Suomen Nuorkauppakamarit pystyvät!

Suomalaisia on jo rekisteröitynyt huikeat 150 henkeä Amsterdamiin ja virolaisia 50 – näytetään maailmalle mihin  pystymme yhdessä!
———

Estonia is applying for the WC 2019 and they need our help in Amsterdam. Let’s show the world that we can do this together! This is a unique opportunity during our JCI career, let’s make the most of it!

Some information:
We’ll have Finland-Estonia flags (one flag on each side) to cheer both countries presenters. Tuesday Evening is Estonia Night. JCI Finland has made a deal with Finnair and Finnair will be very visible during the party. We will get Finnair caps to give out to the other delegates. Get a bunch and go wild networking!  At the Global Village Night Finland’s and Estonia’s tables are next to each other. Let’s show the world that our cooperation is smooth and tight betwwen our countries and with patrner Finnair! We always talk respectfully to and about our partner. They will be present in Amsterdam so let’s show them what JCI Finland can do and why we are the best partner!

There are already 150 Finns registered to Amsterdam and 50 from Estonia – let’s show the world what we can do together!