Joulupuu Tampere lahjakeräys 2017 on päättynyt – Kaikkien aikojen lahjaennätys, 7125 lahjaa! <3

Joulupuu Tampere on hyväntekeväisyyskeräys, joka antaa joululahjan vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille, jotka todennäköisesti muuten jäisivät ilman omaa pakettia. Joulupuussa yhdistyvät lasten pyyteetön auttaminen, ihmisten henkilökohtainen panos ja välittäminen sekä yritysten aktiivisuus.
Tammerkosken Nuorkauppakamari ry toteutti perinteisen Joulupuu Tampere -hyväntekeväisyyskeräyksen nyt kahdennentoista kerran. Keräysaika oli 12.11.-10.12.2017. Lahjat jaettiin perheille Tampereen Ev.lut seurakuntayhtymän kautta. Paketteja odotti tänäkin vuonna Tampereen seudulla tuhannet lapset ja nuoret.
On ollut hienoa nähdä somessa valtavasti eri lahjoittajien julkaisuja sekä myös kansallisesti julkaisuja eri julkkiksilta. Tämä projekti on yksi parhaimpia Nuorkauppakamareiden hyvän mielen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen projekteja myös näkyvyydeltään valtava. On hienoa olla mukana sitä porukkaa! Sydämelliset kiitokset kaikille lahjoittajille, mukana olleille yrityksille sekä vapaaehtoisille. <3
kiitosjoulupuutampere