Kuukauden kamari – Kokkola

Kokkolan Nuorkauppakamari ry on pieni, mutta pippurinen kamari, joka aktiivisella tekemisellään ja laadukkaalla toiminnallaan on onnistunut herättämään runsaasti kiinnostusta ja kasvattamaan jäsenmääräänsä. Aktiiviseen kamariimme kuuluu 16 jäsentä ja 6 koejäsentä (1.12.2017). Yhdessä järjestämme useita suosittuja projekteja ja ylläpidämme vuonna 1970 perustetun kamarimme perinteitä.

Kokkolan Nuorkauppakamarin aktiivinen perustoiminta muodostuu yritysvierailuista, projekteista ja koulutuksista. Suosittuja jokavuotisia projektejamme ovat elokuun alussa järjestettävät Move it! -liikunta- ja harrastemessut sekä Joulupuu -keräys. Tänä vuonna valitsimme ensimmäistä kertaa Positiivisimman kokkolalaisen, ja kilpailu saavutti kaupunkilaisten keskuudessa suuren suosion. Myös 1000 Nuorta Johtajaa -toteutukset on otettu tänä vuonna innostuneesti vastaan, ja vuonna 2017 toteutimmekin projektin kaksi kertaa. Yritysvierailut alueemme yrityksiin ovat usein todella suosittuja ja niiden välityksellä tiedotamme myös nuorkauppakamaritoiminnasta alueemme sidosryhmille.

Jäsenmäärämme on kasvanut voimakkaasti viime vuosien aikana ja Kokkolan Nuorkauppakamari elää positiivista ja aktiivista kasvuvaihetta. Tämä on näkynyt varmasti myös eri puolella Suomea, kun kokkolalaisia osallistuja on näkynyt ahkerasti niin alueellisissa kuin valtakunnallisissa kokouksissa ja koulutuksissa. Ja nähdään jatkossakin! Iloksemme meillä on positiivista yhteistyötä Kalajokilaakson Nuorkauppakamarin kanssa, kun saamme järjestää teille ikimuistoisen viikonlopun Kalajoen Hiekkasärkillä vuoden 2019 kansallisen vuosikokouksen merkeissä. Yhdessä tekeminen, rento yhdessäolo ja aktiivinen verkostoituminen niin toiminta-alueella kuin sen ulkopuolella ovat toimintamme suola. Hyvässä porukassa on ilo olla mukana!

Versio 2

Kokkolan Nuorkauppakamari ry:n jäsenten pikkujoulutapahtuma alkoi yritysvierailulla Kultasepänliike Hanna Niemelle. Kuvassa jäsenistöämme Hanna Niemen ja Ulla Ahtiaisen kanssa.