Vuosi 2017 oli #aivanceestä!

alueceee

Sina, aluejohtaja

Huh huh, mikä upea vuosi 2017 onkaan ollut! Tavoitteena meillä oli tehdä toimintaa, joka on #aivanceestä, ja noinhan siinä onnistuttiin ja ylitettiin taas kerran kaikki mahdolliset odotukset. Alueen 18 kamaria ovat olleet edustettuina lähes 100% alueen kaikissa virallisissa tapahtumissa, puheenjohtajisto on saanut ylpeänä kertoa kuulumisia kentältä ja tekemisen meiningin on voinut aistia jokaisesta somepäivityksestä ja mediaosumasta. Meidän alueemme tekee valtavan laadukasta nuorkauppakamaritoimintaa, kunpa voisin halata teistä jokaista kiitoksena panoksestanne <3

Aluejohtajan vuoteen voi valmistautua, mutta väittäisin, että koskaan et ole täysin valmis, vaikka se sana meinaa meiltä jokaiselta vaalihumun keskellä lipsahtaakin. Tämä vuosi on yllättänyt minut kaikella mahdollisella tapaa, mutta yksi asia on viitoittanut jokaista päivääni. Se on tunne. Tunne siitä, että yhdellä menee lujaa, kun toisella siipi viistää maata, että yksi kaipaa pientä positiivista palautetta ympäriltään, toinen haluaisi vastoinkäymisiä kohdatessaan jo luovuttaa.. Tämä tunteiden vuoristorata on ollut se kaikkein tärkein ja samalla opettavaisin kokemus itselleni, nöyrin kiitos siitä, että olette luottaneet minuun.

“I’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” – Maya Angelou 

Rakkaudella,
Sina

20170318_144119


Marika, aluekoordinaattori

Aluekoordinaattorina sai äärettömän hyvän poikkileikkauksen Alue C:hen ja sen kamarilaisiin. Alueelta löytyy hyvin erilaisia kamareita, rikasta toimintaa ja valtavan upeita ihmisiä.

Minulle koko vuoden ehdoton suola olivat kuitenkin ihmiset. Sain kokea upeita kohtaamisia, käydä mielenkiintoisia keskusteluita ja itse kasvaa muiden mukana. Erityisellä lämmöllä ja jopa ylpeydellä ajattelen vuoden 2017 valmistautuvia puheenjohtajia. Tuntui etuoikeutetulta kulkea kanssanne tämä vuosi.

Mutta eivät pelkästään ne valmistautuvat puheenjohtajat. Minulla oli ilo olla osa New Cees tapahtumaa ja nähdä miten upeita koejäseniä meillä olikaan tänä vuonna. Toivottavasti luotte itsellenne juuri oman näköisen kamaripolun ja otatte siitä kaiken irti.

IMG_3260Äärettömän suuri kiitos kuuluu ehdottomasti myös ihanille, rakkaille ja toisinaan ihan sekopäisille aluetiimikavereille. Oli ihanaa kuulua meihin tänä vuonna.

Summa summarum vuosi 2017 oli ehdottomasti kokemisen arvoinen, joten kaikille mukana kulkeneille: KIITOS!


 

 

 

Mari, aluesihteeri

Kulunut vuosi on ollut aluesihteerin näkövinkkelistä huikea!

Alueen juoksevien asioiden, hallinnon ja talouden hoitaminen on sujunut kuin tanssi, kun ympärillä on ollut hyvin toimiva ja mahtava alueorganisaatio sekä huippu puheenjohtajat. Vaikka vuosi on työllistänyt monella tapaa, silti päällimmäiseksi mieleen on jäänyt hienot kohtaamiset, lämmin tunnelma, hyvä fiilis ja ennenkaikkea nauru.

20170826_174831C:n henki on käsinkosketeltavaa ja olen kiitollinen, että olen päässyt olemaan osa sitä.

 

 

 

 

 

 


 

Jouni, aluemyyntipäällikkö

Vuosi aloitettiin kartoittamalla potentiaalisia yhteistyökumppaneita alueelta, sekä vanhojen kumppanuuksien jatkamisella. Kuluneena vuonna myös C-alueeseen otettiin yhteyttä erilaisten yhteistyökumppanuusmahdollisuuksien muodossa ja niiden eri muotoja käytiin läpi usean toimijan kanssa. C-alue selvästi kiinnostaa yrityksiä markkina-alueena, mutta kevään epävarmuus tulevasta paistoi monessa neuvottelussa läpi. Uudenlaista mallin kehittämistä jatkettiin ja yrityksiä saatiin kiinnostumaan Nuorkauppakamareista ja teimme itseämme tunnetummaksi monessakin paikassa. Kaikki eivät vielä tiedä meitä.

Nuorkauppakamarin myyntipäällikön tehtävä avasi uusia ovia moneen suuntaan ja mahdollisti tapaamisia, joita ei välttämättä ilman tätä tehtävää olisi toteutunut.Sain paljon arvokasta kokemusta, yhteyksiä, tuttavia ja ennen kaikkea kamariystäviä.

20170805_093903


 

Emilia, aluekansainvälisyyspäällikkö

Kansainvälisyyden tuulet veivät tänä vuonna jiiceitä niin perinteisiin kv-kokouksiimme, Eurooppakokoukseen Baseliin ja maailmankokoukseen Amsterdamiin, kuin poikkeuksellisesti myös maanosakokouksiin Dominikaaniseen tasavaltaan, Tunisiaan ja aina Mongoliaan asti! Baselissa Pori pokkasi eurooppapalkinnon parhaasta rauhanprojektista ja Amsterdamissa Suomi palkittiin maailman parhaana kansallisena organisaationa.

Kansainvälistä toimintaa parhaimmillaan on twinning-toiminta, joka tänäkin vuonna maustoi useiden kamareiden tekemistä ja mm. Tampere solmi myös uuden multi-twinning-sopimuksen.

Aluetiimissä on ollut hienoa, ihanaa ja mahtavaa toimia tänä vuonna. Kulisseissa tapahtuu paljon, mikä ei näy kuin murto-osalle jäsenistä. Kiitän kaikkia, joita olen saanut tänä vuonna auttaa ja teitä, joilta olen apua saanut. Kiitos – ja nähdään ensi vuonna!

DSC_1575


 

Ville, aluepalkintopäällikkö

R-AWARDSin vuoden kohokohta oli luonnollisesti Keuruun aluekokoukseen ja sen gaalaan huipentunut palkintohakemusten arviointi ja parhaiden nuorkauppakamaritoteutusten palkitseminen!
Hakemukset tarjosivatJCI_Keurusselkä-139 kiinnostavat läpileikkauksen koko Alue C:n toiminnasta. Paitsi suuri saapuneiden hakemusten määrä, aluepalkintopäällikön mieltä lämmitti etenkin se tosiseikka, että yhtä lukuunottamatta kaikki alueen kamarit osallistuivat palkintohakuun. Eniten päänvaivaa koko palkintotoimikunnalle aiheutti Vuoden Menestystarinan valinta. Tähän yhteen ja samaan kategoriaan saatiin kaikkiaan 17 hakemusta, mikä lienee kaikkien aikojen epävirallinen aluepalkintohakuennätys.
Hienoa, että alueen kamarit näkivät vaivaa hakuun osallistumisen suhteen ja että kamarit onnistuivat poimimaan toiminnastaan ne kaikkein parhaat osa-alueet esiin!

 

 


Lari, aluekoulutuspäällikkö

17267525_380548472331933_4275463475846709248_nVuosi on vilahtanut ohitse vähintäänkin ylinopeutta. Tämä tunne on varmaan meillä kaikilla, mutta hienoa on todeta että vuosi on vienyt meitä kaikkia isosti eteenpäin niin koulutuksien annin kuin tekemisen kautta.

Iso kiitos ja rauhallista joulua!

 

 

 

 

 

 


 

Erno, aluetietohallintopäällikkö

Aika on valuuttaa. Kun aamulla avaat silmäsi pidä huoli, että illalla silmäst ummistaessasi olet jälleen käyttänyt aikasi niin, että olet saanut kasvatettua sitä aidointa pääomaa.

Vuosi 2017  antoi minulle uusia ystäviä, oppimiskokemuksia ja mahdollisuuksia jakaa iloa sekä oppimaani eteenpäin. JCI:n slogan ”Be Better” muovautuikin itselläni vuonna 2017 muotoon ”Be Better & Pass it on”.

JCI antaa uskomattomia mahdollisuuksia ja saat kaksin verroin takaisin sen minkä annat. Alueorganisaatiossa sain IT-tuen lisäksi antaa tarrakoulutusta ja voi pojat kuinka monta tarraa olenkaan saanut seinälleni sen jälkeen!

Kiitos kaikille Ceeläisille aivan huikeasta vuodesta. Vuosi 2018 omalta osaltani vierähtää Keskusliitossa, joten halataan kun tavataan.

tarrakoulutusRaCCain tervisin,
Erno Holmberg
R-ITM 2017
NO Viestintä 2018

 


Hanna, alueviestintäpäällikkö

Vuosi alueen viestintäpäällikkönä on antanut niin paljon! Olen päässyt kurkistamaan hieman kaikkien kamareiden kulissien taakse ja seuraamaan sitä aktiivista ja monipuolista toimintaa mitä kamareissa tehdään. Lisäksi olen saanut tutustua aivan ihanaan LIOjen porukkaan. Olette tehneet kamareissanne mahtavaa työtä ja aktiivista tiedottamista, Ceen kamarit ovat näkyneet hienosti vuonna 2017! Olette myös olleet minulle todella suuri apu ja tuki tänä vuonna, iso kiitos teille kaikille ja halataan kun tavataan!

Alueelle hakeutumista voin suositella kaikille. Tämä aluejohtoryhmä, jonka kanssa on vuoden saanut tehdä töitä, on aivan mahtava. Meillä on ollut paljon töitä, mutta myös paljon hauskoja hetkiä! On ollut etuoikeus tehdä töitä teidän kanssanne ja tutustua teihin, kiitos! Aluella toimiminen antoi minulle vielä pienen piristysruiskeen kamaritoimintaan, ja taustajoukkoihin siirtymisen sijaan kuljenkin ensi vuonna jälleen Keurusselän käädyt kaulassa.

Oikein rentouttavaa vuodenvaihdetta ja paljon onnen hetkiä tulevaan vuoteen 2018!

Hanna

…ja se Mauno…joka minua tuurasi aina silloin tällöin, hänellä taisi olla vielä astetta verran hauskempi vuosi! 😉

maunoo

 

Näin ceestä meno oli alueella viime vuonna:

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

 

 

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *