Kymmenennet Satarekry-messut rikkoi ennätyksiä

Satarekry

Porin Nuorkauppamari järjesti Satarekry-messut kymmenettä kertaa keskiviikkona 24.1. Tapahtuma on vuosien varrella kasvanut tasaisesti ja saavutti tänä vuonna ennätystuloksen niin kävijämäärässä kuin näytteilleasettajissakin mitattuna. Kaikkiaan Puuvillan kauppakeskuksessa järjestetyille messuille osallistui 31 näytteilleasettajaa sekä tuhansia työnhakijoita ja hr-asiantuntijoita.

– Tarkkaa kävijämäärää meillä ei ole vielä tiedossa, mutta selvää on, että edelliset ennätykset menevät rikki, messujen parissa syksystä asti työskennellyt Porin Nuorkauppakamarin varapuheenjohtaja Joni Jokela kertoo.

Uutena mausteena rekrymessuilla nähtiin someguru Tom Laineen esitys itsensä ja oman osaamisen markkinoinnista sosiaalisessa mediassa sekä Career Hackathon -innovointityöpaja. Hackathonin tarkoituksena oli saattaa työnhakijat yhteen hr-ammattilaisten kanssa puntaroimaan erilaisia urasuunnitelmia ja verkostoitumaan.

– Juhlavuoden messut oheistapahtumineen sujuivat suunnitelmien mukaan, mistä iso kiitos kuuluu näytteilleasettajille, messukävijöille ja yhteistyökumppaneille, Jokela toteaa tyytyväisenä.

Menestyksekkäästä tapahtumasta huolimatta Jokelan katse on jo tiukasti tulevassa.

– Tapahtumalle näyttäisi olevan kysyntää ja se on selvästi tavoittanut kohderyhmänsä, mikä on luonut messuille jatkuvuutta. Ensi vuodenkin messuajankohta on jo tiedossa: 23.1. rekryillään jälleen, Jokela päättää.

 

Antti-Jussi Vesa

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *