Urastartissa ennätysmäärä työpaikkoja tarjolla

urastartti

Lähes 60 yritystä, reilut 2500 messukävijää ja yltäkylläisesti hyvää ammatillista pöhinää! Rauman Nuorkauppakamarin järjestämät Urastartti-messut täyttivät Kivikylän Areenan torstaina 8.2.

Urastartti on jo vakiinnuttanut paikkansa sekä Nuorkauppakamarin että kaupunkilaisten ja yritysten kalentereissa, sillä nyt järjestetty messu oli järjestyksessään yhdestoista.

Kun messuja järjestävä ydintiimi muuttuu jonkin verran joka vuosi, virtaa tapahtumaan myös järjetön määrä uusia ideoita ­– kaikkia ei aina edes ehdi toteuttaa!

– Tänä vuonna panostimme erityisesti messujen ilmeen ammattimaistamiseen ja muutimme myös messualueen layouttia, mikä mahdollisti entistä useamman yrityksen osallistumisen Urastarttiin, projektipäällikkö Melisa Haahtinen kertoo.

Vuonna 2018 Urastartti ylsi myyntiennätykseensä. Messujen myyntiä vauhditti osaltaan myös länsirannikon vahvistunut vire yrityskentällä.

– Urastarttiin osallistui useita yrityksiä, joilla on tarve tulevaisuuden osaajille. Monet olivat messuilla tosimielellä rekrytoimassa, Haahtinen kertoo.

Tulevaisuuden työ -teeman nimissä messuluennoilla kuultiin päivän aikana muun muassa etätyön mahdollisuuksista, henkilöbrändäyksestä ja somejalanjäljestä sekä blogiharrastuksen muuttamisesta rahaksi.

Ensi vuoteen!

urastartti2