Rauman Nuorkauppakamari ja Linden Brewery Oy toteuttivat yhteistyönä juhlaoluen

Route 60 olut 1

Tänä vuonna 60:ttä toimintavuotta juhliva Rauman Nuorkauppakamari ja raumalainen pienpanimo Linden Brewery toteuttivat yhteistyönä Route60-juhlaoluthankkeen. Linden Brewery aloitti toimintansa 2016 toukokuussa. Raumalainen olut on otettu hyvin vastaan niin Raumalla kuin muuallakin, ja jälleenmyyjiä on jo pitkä lista.

Route60-juhlaolut on Linden Breweryn toinen projekti, missä olut tuotetaan yhteistyökumppanin brändin alle. Juhlaoluena toimii Lindenin panimon Just ALE -olut, minkä kylkeen on lyöty Rauman Nuorkauppakamarin Tommi Vainion suunnittelema Route60-juhlaolutetiketti. Lindeniltä on tilattu alkuun 300 litraa juhlaolutta Rauman Nuorkauppakamarin juhlavuoden etiketeissä. Ja koska kyseessä on vakituotannossa oleva tuote, voi määrää kasvattaa tarpeen mukaan.

SAMSUNG CSC
Rauman Nuorkauppakamarin jäsenet Jarno Laine (vas.), Jaakko Myllymaa ja Antti Lehto tunnelmoimassa Mikko Lindénin johdolla Linden Breweryn tiloissa juhlaoluen valmistumista

Juhlaolut korkattiin ensimmäisen kerran 20.1.2018 Rauman Nuorkauppakamarin juhlavuoden Kick Off -tapahtumassa. Linden Breweryn yrittäjä Mikko Lindén kävi esittelemässä oluen yhdistykselle ja yhteistyöstä lausuttiin kiitoksia puolin ja toisin.

Rauman Nuorkauppakamarin juhlaolutta on tarjolla Route60-aluevaalikokouksessa ja sitä ennen sitä saattaa päästä maistelemaan raumalaisten seurassa muun muassa Nokialla aluevuosikokouksessa.

Jenni Mäenpää
Rauman Nuorkauppakamari, LIO 2018