Varaa kuin elokuviin ja kylvet loppukesästä Paljujen yössä

Tapahtumajärjestäjät tekivät ohjelmistotalo Haltun kanssa nerokkaan varausjärjestelmän

varauskartta (2)

Elokuussa toista kertaa järjestettävä Paljujen yö -tapahtuma lanseerasi uuden varausjärjestelmän. Osallistuja voi nyt käydä valitsemassa kartalta itselleen mieluisimman paljupaikan. Softatalo Haltu lähti Akaan Nuorkauppakamarin projektiin mukaan silkasta mielenkiinnosta, koska tapahtuma vaikutti samalla sekä riittävän hullulta että kehityskelpoiselta.

Vuoden 2018 Paljujen yö järjestetään Venetsialaisiltana 25.8. Akaan kaupunki on lähtenyt tapahtuman pääyhteistyökumppaniksi. Kaupunki laajentaa Hunajahulinoita ja sen tapahtumallinen osuus järjestetään satamassa Paljujen yön aloitusohjelmana. Hunajahulinoilla esiintyy Marita Taavitsainen.

Paljujen yö -ohjelma on jo hienosäätöä vaille valmis. Ville Kormilainen vetää kylpijöille stand up -shown, Henriikka Roo esittää lavalla salonkikelpoista tankotanssia ja illan biletunnelmasta vastaa Disco Inferno. Pimenevä ilta päättyy ilotulitukseen.

Viime vuonna Paljujen yö keräsi lähes 300 kylpijää Akaaseen Toijalan satamaan. Tapahtuma sai paljon näkyvyyttä muun muassa Tinder-paljun ja Guinness World Records -ennätyshaun ansiosta. Uudenlainen tapahtuma kiinnosti mediaa siinä määrin, että paljuista tehtiin niin suoria radiolähetyksiä kuin lehtihaastattelujakin. Viime vuoden kylpytynnyrikylpemisen epävirallinen Suomen ennätys on tarkoitus selättää tänä vuonna vähintäänkin kaksinkertaistamalla kylpijöiden määrä.

YLE_toimittaja
YLEn toimittaja Mari Vesanummi teki vuoden 2017 Paljujen yöstä suoran valtakunnallisen radiolähetyksen

Sanna-Leena Linna

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *