SuomiAreenalla nähdään jälleen ensi kesänä JC-ohjelmaa

SuomiAreena2017

Vuoden 2017 SuomiAreena -keskustelutilaisuuden aiheena oli ”Tulevaisuuden menestyjät – millaisia he ovat?” Keskustelussa mukana olivat Mikko Kuitunen (vas.), Toni Nikka, Laura Aimola (juontaja), Jenni Rajahalme, Jaana Villanen ja Marko Mikkola.

Porin nuorkauppakamari järjestää JC:t SuomiAreenalla -päivän torstaina 19.7.2018. Osana SuomiAreenan virallista ohjelmaa järjestetään keskustelutilaisuus koulutusviennistä Eetunaukion lavalla klo 10-11.

Soluttautujat SuomiAreenalla on kamarilaisille suunnattu kilpailu 3-4 hengen joukkueille. SuomiAreenaan liittyvien tehtävien kautta joukkueet kilpailevat uusilla ideoilla siitä, miten nuorkauppakamarit voivat osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun. Joukkueiden ilmoittautuminen aukeaa toukokuussa ja voittajat palkitaan C-aluevaalikokouksessa Raumalla syyskuun viimeisenä viikonloppuna. Päivä ja ilta päätetään JC-viltillä Kirjurinluodon Pori Jazz-konsertissa.

Varaathan kesäkalenteristasi Porille riittävästi aikaa, sillä myös asuntomessut järjestetään samaan aikaan. Seuraa tiedotusta Facebookissa: https://www.facebook.com/jctsuomiareenalla/

Heini Korvenkangas
Porin Nuorkauppakamari