Tulevaisuus-workshop ennustaa kuluttajatrendejä Raumalla

Millainen on tulevaisuuden asiakas? Rauman Maailman Paras Koulutus on tällä kertaa Tulevaisuus-workshop!

Elina HiltunenFuturisti Elina Hiltunen tarjoaa konsultointipalveluna muun muassa tulevaisuuskonsultointia

Luvassa alansa huippuosaaja, futuristi Elina Hiltusen ohjauksessa kuluttaja- ja megatrendien hahmottelua strategisen suunnittelun tukena. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Rauman Nuorkauppakamarin sekä Rauman ja Satakunnan kauppakamarien kanssa.

Koulutuksen sisältö:

• Luento-osuus klo 11.45 – 13.15: Mitä tulevaisuuden asiakas haluaa – kuluttajatrendit ja megatrendit sekä niiden vaikutus yritysten tarjontaan ja toimintaan.
  • Workshop klo 13.45 – 15.30: Miten ennakoida muutoksia omalla toimialalla? Työkaluja ennakointiin ja strategiseen pohdintaan.
Aika: perjantai 25.5.2018 klo: 11.00- 5.30 (sisältää alkuun lounaan ja iltapäivällä kahvin)
Paikka: Villa Tallbo, Petäjäksentie 178, 26100 Rauma
Kouluttaja: YLEn Prisma Studio-tiedeohjelmastakin tuttu tulevaisuudentutkija, DI, KTT Elina Hiltunen, kts. www.whatsnext.fi
Hinta: Rauman nuorkauppakamarilaisille 25 €, muiden nuorkauppakamarien jäsenille 50 €, sis lounaat ja iltapäiväkaffet. Mukaan voi tulla myös iltapäivän workshop-osuuteen klo 13.30 lähtien, mikäli aikataulu ei muuten anna periksi. Ilmoita tästä kuitenkin erikseen ilmoittautumislomakkeella!Ilmoittautuminen ti 22.5. mennessä: https://www.lyyti.fi/reg/Tulevaisuus_workshop_Millainen_on_tulevaisuuden_asiakas_0967