Alue C villiintyi kesän viettoon!

Jalkapalloa, soluttautujia, jiicee-golfia, kaupunkiseikkailua, paljuja… muun muassa näistä on C-alueen kesä tehty! Alkuvuoden pahimmat panikoinnit ja uuden opettelemiset on selätetty ja kamarit keksivät mitä villeimpiä kesätapahtumia omille kamarilaisilleen ja koko kansalle. Nautitaan nyt rennosta kesästä ennen vaaleja ja muuta ”kovat kaulassa” tapahtuvaa syystoimintaa!

Kevät oli alueella yhtä juhlaa! Kyrösjärvi-kokkarit keräsi satamäärin kamarilaisia Ikaalisiin. Celsius-aluevuosikokouksessa Nokialla palkittiin alueen viime vuoden parhaat tekijät. Maarianhaminan kansallisessa vuosikokouksessa sitten räjäytettiin potti, rikottiin katto ja näytettiin mistä kana kakkii ja kukko ku.. pissii! Alue C vei lähes puolet kansallisista palkinnoista! Tästä suurin kiitos menee Tampereen ja Tammerkosken Nuorkauppakamareille!

Kesä on päässyt jo kivasti käyntiin! Kuukauden vaihteessa pelattiin futista Viitasaarella ja 19.7. kisaillaan parhaista yhteiskuntavaikuttamisen ideoista Porissa. Heinäkuun lopussa Pirkanmaan Nuorkauppakamari ja JCI United järjestävät Jiicee Golf -tapahtuman. Elokuussa sitten urheillaan team City Challengessa Tampereella ja nautitaan paljufestareista Akaassa.

Alueorganisaatio on tehnyt omaa työtänsä hiljaisen näkymättömästi, mutta ihan kohtuullisen tehokkaasti. Huikea aluejohtajamme Marika Peltoniemi on ollut pomo, emo ja järjestyksenpitäjä. Aluekilpailupäällikkömme ovat hoitaneet pestejään varmistaen, että meidänkin alueelta tulee ilmiantoja kansallisiin kilpailuihin. Mira, Toni, Jutta, Jani, Jussi, Leena ja Riku ovat varmistaneet, että data liikkuu, raha rullaa ja jäsenille jää vuodesta oppimiskokemuksia käsiin!

Lomien jälkeen hypätäänkin jo suinpäin alueakatemiaan pressojen ja valmistautuvien puheenjohtajien kanssa. Isommalla joukolla sitten kouluttaudutaan, jännitetään vaaleja ja juhlitaan syyskuun lopussa Raumalla aluevaalikokouksessa. Nähdään kesän villittelyissä, syksyn kokouksissa ja treffaillaan somessa!

Kesäisin alueterveisin
Sanna-Leena Linna