C-alueen vaaliehdokkaat esittelevät cupervoimiaan

Vaalit lähestyvät! C-alueen vaaliehdokkaat laitettiin pohtimaan omia vahvuuksiaan Cupersankarit-teeman avulla. Vastauksista välittyy pilke silmäkulmassa tai joidenkin kohdalla lähes yhden stand up -shown verran komiikkaa, mutta teksteissä on myös sitä itse asiaa. C-alueen alueorganisaatio valitaan Raumalla aluevaalikokouksessa 28.-30.9.2018. Tutustu ehdokkaisiimme jo ennakkoon!


VP, aluejohtaja

Jani Hinkka
Valkeakosken Nuorkauppakamari

Tiedonhaluinen uuden opiskelija, joka innostuu ainakin puolison mielestä usein aivan liikaa uusista asioista.

Mitä cupervoimiasi käytät, jos sinut valitaan ensi vuodelle tehtävään?
En höntyile tai höntsää, olen rauhallinen ja looginen, näillä supervoimilla pystyn auttamaan muita saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Mikä on sinun kryptoniittisi?
Byrokratia. Ei tarvinne selittää tarkemmin?

Mistä Cupersankarisi muistetaan vuoden päästä?
Se sankari Porista toi sitä eilisen tukkamuotia, minulla on nyt se tulevaisuuden tukkamuoti.


VP, aluejohtaja

Riku Keränen
Keurusselän Nuorkauppakamari

”Tehdäänkö niin kuin herra haluaa, vai niin kuin hyvä tulee?”

Mitä cupervoimiasi käytät, jos sinut valitaan ensi vuodelle tehtävään?
Supervoima: ”Keurussedän erikoinen”. Kun Keurussedän kädet laskeutuvat uhrin hartioille, supervoima aktivoituu ja uhreilta on kuultu mm. seuraavia lausahduksia:
”Jatka vaan noin niin unohdan että olen naimisissa…”
”Jos olisin hetero, niin nyt ois tilaisuutesi…”
Varoitus: Supervoiman käyttö voi aiheuttaa addiktion sen käytön kohteelle!

Mikä on sinun kryptoniittisi?
Liian paksut vaatteet estävät supervoimien käytön, ja Keurussetä joutuu etsimään uuden pahaa aavistamattoman uhrin…

Mistä Cupersankarisi muistetaan vuoden päästä?
Siitä että parannuskeino jäykkiin niskoihin on vihdoin löytynyt! Hän on aikamme Legenda: Keurussetä!


VP, aluejohtaja

Pauliina ”teräsnainen” Nordberg
Rauman Nuorkauppakamari

Olen innostava ihmisjohtaja ja positiivinen sparraaja, joka saa supervoimillaan asiat maaliin ja tavoitteet toteutumaan.

Mitä cupervoimiasi käytät, jos sinut valitaan ensi vuodelle tehtävään?
Aluejohtajana pitää kyllä ottaa kaikki omat cupervoimat käyttöön! Niitä ovat positiivisuus, johtamistaidot, periksiantamattomuus ja tavoitteellisuus. Teräsnaisena minulta löytyy kestävyyttä ja voimaa viedä asiat maaliin ja hoitaa haastaviakin asioita aluejohtajana! Lämminsydämisenä ihmisjohtajana lennätän kamarikaveritkin maaliviivan yli.

Mikä on sinun kryptoniittisi?
Minun kryptoniittini eli heikentävä voima on ihmisten väliset turhat riidat. Niiden alla tuntuu joskus siltä, että minun cupervoimani heikkenevät ja käperryn itseeni. Yleensä ne turhat riidat johtuvat huonosta kommunikaatiosta, väärinymmärryksistä ja ihmisten erilaisuudesta. Onneksi kaikki riidat ovat ratkottavissa.

Mistä Cupersankarisi muistetaan vuoden päästä?
Tämä Tersänainen-Pauliina muistetaan vuoden päästä siitä, miten hän cupervoimillaan taisteli itsensä aluejohtajaksi ikimuistoisessa Route60-aluevaalikokouksessa Raumalla. Teräsnainen muistetaan myös positiivisuudestaan, joka innostaa muitakin ihmisiä tavoittelemaan unelmiaan!


RC, aluekoordinaattori

Hanna Kallio-Kokko
Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Ehtymätön ideapankki, nollasta sataan innostuva mutta kuitenkin jalat maassa elelevä pohjalainen

Mitä cupervoimiasi käytät, jos sinut valitaan ensi vuodelle tehtävään?
Jos minut valitaan aluetiimiin, tullaan siellä näkemään monia uusia avauksia kamareiden välisen yhteistyön lisäämiseksi. Käytän monia taajuuksia siihen, että alueeltamme tulevat rautaisimmat puheenjohtajat vuodelle 2019. Kamareiden tuottamien projektien vaikuttavuus kasvaa, ja loppuvuodesta jäsenistö miettii, että mistä ihmeestä se kaikki sparraus siihen oikein tuli 😉

Mikä on sinun kryptoniittisi?
Näin reiluna kolmekymppisenä on varmaan tapahtunut jonkin sortin takaumaa lapsuuteen, koska fyysistä energiaa tuntuu nykyisin löytyvän parhaiten aamu- ja iltapuurosta. Mieli pysyy virkeänä ja visiot terävinä, kun pitää jatkuvasti ystävät lähellä, auttaa kun voi ja pyytää rohkeasti apua kun sitä tarvitsee. Näillä eväillä jäisi jo Clark Kent kakkoseksi

Mistä Cupersankarisi muistetaan vuoden päästä?
Vuoden päästä kun naureskellaan vanhoille jutuille, toistuu niissä usein sama henkilö. Olen ihminen joka on monessa mukana kun sattuu ja tapahtuu ja myös silloin, kuin apua tarvitaan. Jos meillä olisi käytäntönä niin sanotusti kamarihaasteisiin oma ICE-koodi, löytyisi suurella todennäköisyydellä minun numeroni sen takaa tulevan vuoden jälkeen 😉


R-IND, aluekoulutuspäällikkö

Juha Herrainsilta
Tammerkosken Nuorkauppakamari

Olen sympaattinen ja ahkera me-hengen luoja

Mitä cupervoimiasi käytät, jos sinut valitaan ensi vuodelle tehtävään?
Minusta saatte positiivisen persoonan aluekoulutuspäälliköksi. Minulla on paljon käytännön kokemusta koulutustoiminnasta sekä työn että harrastusten parista. Cupervoimiani ovat kyky innostaa ja kannustaa, ahkeruus, luotettavuus ja kuuntelemisen taito. Tulette yllättymään hauskasta huumoristani! Tulen auttamaan jokaista ihminen edellä ja luon vahvaa me-henkeä ja rakennan kokeilukulttuuria ylikamarirajojen!

Mikä on sinun kryptoniittisi?
Kryptoniittini on musta kryptoniitti. Pahinta mitä voisi tapahtuma tulevan vuoden aikana olisi se, että ilkeä kaksoisolentoni veisi minulta kaiken positiivisen energiani, ja latistaisi minut. En usko, että näin tapahtuu, koska C-alueella on niin paljon loistavia tyyppejä ympärillä!

Mistä Cupersankarisi muistetaan vuoden päästä?
Minut tullaan muistamaan siitä, että kehitin koulutustoimintaa työelämälähtöisemmäksi ja ketterämmäksi sekä sain kannustettua esiin alueelta uusia talentteja, joilla on paljon annettavaa koulutustoiminnalle. Ihmisenä minut muistetaan innostavana valmentajana, joka saa muut loistamaan ympärillään!


RIO, alueviestintäpäällikkö

Soile Berlin
Kankaanpään Nuorkauppakamari

JC-sydämen omaava äiti, vaimo, ystävä, kummitäti, innostaja, Hätäkeskuslaitoksen virkamies ja opiskelija, joka nauttii kun on monta rautaa tulessa.

Mitä cupervoimiasi käytät, jos sinut valitaan ensi vuodelle tehtävään?
Cupervoimiani vuodelle 2019 ovat sinnikkyys, innokkuus ja huolenpito, huumorintajulla höystettynä. Ei kuitenkaan saa unohtaa oppimisen iloa, sillä uskon että ensi vuosi opettaa ja kasvattaa myös minua melkoisesti.

Mikä on sinun kryptoniittisi?
Kun jotain lähdetään tekemään, tehdään se täysillä. Sen vuoksi itselle kryptoniittia on toimettomuus/passiivisuus – varsinkin töissä byrokratian takia kun asiat eivät aina etene nopeasti, niin joutuu itse hidastelemaan siinä samalla.

Mistä Cupersankarisi muistetaan vuoden päästä?
Vuosi 2019 muistettaisiin RIOn luotsivuotena, jonka avulla LIOt tekivät huikean virkavuoden: uusia taitoja, sparrausta, livelähetyksiä ja laadukasta ceemäistä viestintää. Palkintohakemuksia Paras viestintä -kategoriaan tehtiin ennätysmäärä. RIO uudisti aluetiedotetta, mikä jakoi mielipiteitä.


R-AWARDS, aluepalkintopäällikkö

Saila Järvinen-Junttila
Porin Nuorkauppakamari

Olen Porin Nuorkauppakamarin tämän vuoden puheenjohtaja ja haluan tartuttaa kaikkiin innostukseni palkinnoista!

Mitä cupervoimiasi käytät, jos sinut valitaan ensi vuodelle tehtävään?
Cupervoimanani pidän aivojani ja ajatteluani. Jos minut valittaisi aluepalkintopäälliköksi niin käyttäisin hankkimiani tietoja, taitoja ja kokemusta sekä kykyäni nähdä kokonaisuuksia ja asioiden merkityksiä. Käyttäisin myös aivojeni off kytkintä ” A little party never killed nobody” ja poika C:lle!

Mikä on sinun kryptoniittisi?
Kryptoniittini on nälkä ja väsymys. Cupervoimat ehtyvät ilman lepoa ja ravintoa. Tässä olen ehkä itse itseni pahin vihollinen, koska en malta nukkua tarpeeksi enkä syö aina säännöllisesti. Priorisointi olisi paras apu tähän kryptoniittiin mutta on niin paljon kaikkea mitä haluan tehdä.

Mistä Cupersankarisi muistetaan vuoden päästä?
Cupersankarini muistettaisi vuoden kuluttua siitä että C alue on putsannut kansallisen palkintopöydän ja meiltä on lähtenyt myös erinomaisia kansainvälisiä palkintohakemuksia. C:llä kaikki ovat innostuneita palkinnoista ja iloitsemme yhdessä onnistumisista palkintogaaloissa!


R-ITM, aluetietohallintopäällikkö

Melisa Haahtinen
Rauman Nuorkauppakamari

Olen energinen, rohkea ja tavoitteellinen insinööri, joka rakastaa kehittää uuttaa tai tehostaa vanhaa.

Mitä cupervoimiasi käytät, jos sinut valitaan ensi vuodelle tehtävään?
Cuprevoimani on äärimmäisen hyvä kuulo/kuunteluntaito. Kuulen tietojärjestelmän käyttäjien murheet ja näen niiden takana piilevät järjestelmätarpeet. Ratkaisukeskeisenä tarjoan ratkaisuja, jotka helpottavat tietojärjestelmän käyttöä.

Mikä on sinun kryptoniittisi?
Tyrnimehu

Mistä Cupersankarisi muistetaan vuoden päästä?
Aktiivisesta yhteistyöstä sekä oma-aloitteisesta ja ennakoivasta työotteesta.


Ehdokkaiden esittelyn kokosivat Sanna-Leena Linna ja Janne Kallio

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *