60-vuotias Porin Nuorkauppakamari juhlii näyttävästi ja kuuluvasti

Vuosi 2019 tulee olemaan Porin Nuorkauppakamarille todellinen juhlavuosi! Porin Nuorkauppakamari täyttää pyöreitä ja mittariin on tulossa vuonna 2019 60-vuotta. PNKK:n 60.vuosi tulee täyteen tarkalleen ottaen 14.5.2019. Juhlavuosi näkyy silti koko vuoden, kaikessa PNKK:n toiminnassa.

Koko vuoden kantavina teemoina on paikallisen elinkeinoelämän nostaminen esille ja jäsenistön koulutus. Koulutukset kulkevat tämän hetken kuumimmilla teemoilla eli digitalisaatiolla ja tekoälyllä. Vuoden 2019 toiminnan kulmakivenä on yhteistyökumppanien kanssa toteutetut projektit, jotka edistävät Porin alueen elinkeinoelämää. Porin Nuorkauppakamari ei siis keskity pelkästään juhlaan, vaan samalla pyritään kehittämään alueen elinkeinoelämää. Vuosi täyttyy uuden oppimisesta, itsensä kehittämisestä, ystävistä ja unohtumattomista hetkistä! Vuosi 2019 huipentuu 60-vuotisgaalajuhlalla 5.12.2019.

Sofia Pajunen
LIO – Porin Nuorkauppakamari