Onnistumisen kokemuksia, Luoteinen kokeilee uutta

Järvikeitele-turnaus on jo 23 vuotta vanha harrastejalkapalloturnaus Viitasaarella. Vanhojen järjestäjien jättäytyessä sivuun viime vuonna, eräs futishullu Luoteisesta päätti houkutella kamarin lähtemään mukaansa kokeilemaan tästä uudenlaista projektia. Uudenlaista oppia ja kokemusta siitä kertyikin! Projektitiimillä oli hauska viikonloppu ja rahaakin siitä jäi kamarille kivasti. Suurin osa jäsenistöstä saatiin aktivoitua projektiin mukaan ja turnaukselle saatiin yhteistyökumppaneita jopa Tampereelta asti. Projekti palkittiinkin sitten loppuvuodesta kamarin käätyjenvaihtojuhlassa Aktiivinen vaikuttaja -kiertopalkinnolla.

Tänä vuonna turnausta lähdetään sitten kehittämään vielä parempaan suuntaan. Alkakaahan kasata kamaristanne joukkuetta valmiiksi, sillä ette halua missata tätä kesän rennointa, kaikille Suomen jiiceille avointa tapahtumaa! Facebook-tapahtuma ja lisätietoa tulossa, malttamattomimmat voivat kysellä jo projektipäällikkö Tarja Niskaselta lisää (0408386526, niskasentarja@gmail.com).

Tarja Niskanen
LIO – Luoteisen Keski-Suomen Nuorkauppakamari