Kansallisten palkintojen hakuaika on 25.3. klo 20.19 saakka!

Palkinnot jaetaan kansallisessa vuosikokouksessa Kalajoella. Kansallisen tason palkintokoulutus löytyy tallenteena M-Filessin palkintopakista, josta löytyy kaikki muukin tarvittava materiaali. Hakemusten palautus jci.cc:n kautta.

Kansallisen tason palkintokategorioissa on tänä vuonna mukana yrityskumppaneita, jotka ovat antaneet motivaattoreiksi toinen toistaan hienompia lisäpalkintoja! Nopeasta hakemusten palautuksesta on myös mahdollista saada skumppaa Kalajoelle gaalapöytään. Tsemppiskumppakumppanin päivämäärät alkaa juosta negatiivista laskuria 15.3 lähtien.

#JCIPALKINNOT osa 5. SHOW MUST GO ON. Millä saadaan vuoden 2018 parhaasta talousprojektista vielä parempi? Miten siihen liittyy Linkedin-vaikuttaja ja nykyinen Trainers’ Housella valmentajana työskentelevä Samuli Salonen ja Kalajoen Keynote Jari Sarasvuo? Mitä on luvassa palkinnoksi parhaan talousprojektin tiimille? Tsekkaa nämä videolta ja sitten ei muuta kun raapimaan hakemusta teidän kamarin parhaasta talousprojektista!  https://www.facebook.com/hannu.jarvimaki/videos/10156965287937970/

Kansallisen tason palkintojen fyysinen ja henkinen tukiryhmä ottaa edelleen vastaan ”potilaita” eli hakemuksien kirjoittajia osoitteessa : https://chat.whatsapp.com/GLlXNwymc4wIKkj1gTg2gA

Aluepalkintojen osalta ei enää tarvitse jännittää kauaa! Palkintojen saajat selviää lauantaina 16.3. Ikaalisissa The Box aluevuosikokouksen gaalassa!

Palkintoterveisin,
Aluepalkintopäällikkö Saila

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *