Kuka on Ylöjärven Pohatta?

Uudenlaista kaupunkikulttuuria Ylöjärven lautapelissä

10-vuotista juhlavuottaan viettävä Pirkanmaan Nuorkauppakamari sekä Ylöjärven kaupunki ja Ylöjärven Yrityspalvelu Oy toteuttavat yhdessä Ylöjärvi-kaupunkipelin 150-vuotiaan Ylöjärven Kaupungin kunniaksi. Kaupunkipelissä pelaajat pääsevät tutustumaan Ylöjärven paikallisiin yrityksiin sekä tunnettuihin maamerkkeihin. Pelissä kenestä tahansa voi tulla ylöjärveläisen yrityksen osakkeen omistaja.

– Kyseessä on koko perheen peli, joka toimii loistavana lahjaideana yrityksille, heidän yhteistyökumppaneilleen ja paikallisille kuluttajille, projektipäällikkö Virpi Mäkelä kertoo Pirkanmaan Nuorkauppakamarista.

– Lisäksi peli on oivallinen tapa lisätä paikallistuntemusta ja tutustua oman lähialueen yrityksiin ja palveluihin. Oman lähialueen palvelujen kuluttaminen on tehokkain tapa lisätä paikkakunnan elinvoimaa ja hyvinvointia.

– Yhteistyö kaupungin elinkeinovaikuttajien kanssa sopii PINKK:N strategiaan erinomaisesti, Mäkelä jatkaa.

Myös Ylöjärven kaupungille peli on tervetullut.

– Peli tarjoaa mielenkiintoisen ja kekseliään tavan toteuttaa kaupunkimarkkinointia. Lisäksi kaupunkipeli on uudenlainen tapa tuoda esiin paikallista osaamistamme, Ylöjärven kaupunginjohtaja Jarkko Sorvanto ja Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Timo Isolähteenmäki kertovat.

Pelin nimestä on järjestetty kaikille avoin kilpailu. Peli lanseerataan viimeistään joulumarkkinoille 2019. Kiinnostusta on riittänyt myös median osalta. Muun muassa kaupunkilehti Tamperelainen kirjoitti pelistä sekä digi- että näköislehteen: https://www.tamperelainen.fi/artikkeli/754051-ylojarvesta-tehdaan-melkeinkuin-monopoli-ilman-nimea-oleva-lautapeli-ilmestyy ja https://www.tamperelainen.fi/artikkeli/756592-ylojarvi-saamassa-oman-kaupunkipelin-idea-varastettiin-raumalta

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *