JCI Networking -koulutus 26.5. klo 12.00-15.00!

JCI Networking -koulutus auttaa sinua kehittämään pitkäkestoisia, luottamuksellisia ja hyödyllisiä yhteistyösuhteita henkilökohtaisista kontakteistasi.

Koulutuksessa käsitellään verkostoitumisen periaatteita ja käytäntöjä: Kuinka tunnistaa ja hyödyntää eri mahdollisuuksia ollessa yhteydessä muiden kanssa? Mitä tehdä tapaamisen jälkeen tuottaakseen uudelle tuttavalle lisäarvoa? Kuinka hyödyntää JCI:n tapahtumia verkoston rakentamisessa tulevaisuutta ajatellen?

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet oman verkoston rakentamisesta ja laajentamisesta niin ammatillisen kuin harrastustoiminnan puitteissa.

Kouluttajana toimii Maria Vanhatalo Porin nuorkauppakamarista. Koulutuksen hinta on 5 €/hlö. llmoittaudu mukaan ohessa olevalla lomakkeella ja maksamalla osallistumismaksu (5 €) Jyväskylän Nuorkauppakamarin tilille FI79 5290 0220 4265 04 (viitteeksi oma nimi ja Networking-koulutus) tiistaihin 21.5.2019 mennessä.

Ilmoittautuminen: https://forms.gle/D1xRjsDVjH1vLRvp8

Koulutus on avoin kaikille nuorkauppakamarilaisille.

Tervetuloa mukaan!