Pirkanmaan nuorkauppakamari juhlii kymmenvuotista taivaltaan kolmen tapahtuman voimin!

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) ry perustettiin 24.9.2009 yhdistämällä viisi pienempää kamaria; Kangasalan, Kyrösjärven Seudun, Lempäälän, Nokian ja Ylöjärven kamarit yhteen. Vuonna 2019 PINKK viettää siis juhlavuottaan, ja luvassa on peräti kolme 10v -teemaista tapahtumaa. Tapahtumien tarkoituksena on tarjota laajasti osallistumismahdollisuuksia niin lapsille kuin aikuisillekin, sekä sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille.

Ensimmäisenä tapahtumien sarjassa on PINKK 10v -perhepäivä, joka järjestetään Mantereen tilalla Lempäälässä lauantaina 8. kesäkuuta klo 12:00 – 18:00. Luvassa on hauska tapahtuma, missä on ohjelmaa sekä mukavaa seuraa niin lapsille kuin aikuisillekin. Tapahtuma on avoin kaikille, ja hyvä mahdollisuus tulla tutustumaan PINKK -jäseniin ja toimintaan rennoissa tunnelmissa.

Syyskuun lopulla on luvassa PINKK 10v -tilaisuus, jossa juhlistamme kamarimme historiaa ja saavutuksia. Tapahtuma on suunnattu kaikille nuorkauppakamarilaisille sekä heidän seuralaisilleen.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen, joten PINKK:n historian varrelta löytyy monenlaista projektia aina Joulupuusta Kyrösjärvikokkareihin. Tuoreimpiin projekteihin kuuluu viime vuonna toteutettu Nuorten Taloustaidot -kiertue, eli nuorille suunnattu arjen taloustietopaketti, joka on suuren kysynnän takia saamassa jatkoa myös tänä vuonna.

Yksi juhlavuoden suurimmista projekteistamme on Ylöjärven Pohatta -lautapeli, jota tehdään yhteistyössä 150 vuotista juhlavuottaan viettävän Ylöjärven kaupungin, sekä Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n kanssa. Projektin tiimoilta on kontaktoitu yli 200 yritystä ja peli valmistuu viimeistään joulumarkkinoille. Kolmantena teematapahtumana järjestämme loppuvuodesta PINKK 10v -lautapelijuhlat, jonne ovat tervetulleita kaikki yhteistyökumppanimme, sekä myös mahdollisesta yhteistyöstä kiinnostuneet tahot.

Tapahtumien tarkemmat tiedot päivittyvät kesän mittaan tapahtumasivullemme:  jcipirkanmaa.fi/tapahtumat

Pirkanmaan Nuorkauppakamari toivottaa kaikki tervetulleiksi juhlimaan kanssamme!

Mirella Mellonmaa
LIO – Pirkanmaan Nuorkauppakamari