Videomarkkinointiin vauhtia -koulutus 24.5. klo 15.00-19.00

Haluaisitko käyttää videoita markkinoinnin välineenä, mutta et oikein tiedä miten? Tai olet ehkä kokeillut, mutta siitä ei oikein tullut mitään.

Videoiden avulla pystyt tuomaan markkinointiisi lisää vaikuttavuutta, oli kyse sitten yrityksen, järjestön, tuotteen, tai vaikka oman osaamisen markkinoinnista. Akaan Nuorkauppakamari järjestää koulutuksen videomarkkinnoinnista 24.5.2019 klo 15-19 Toijalan Yhteiskoulun auditoriossa. Koulutuksessa opit miten brändi ja videon käsikirjoitus rakennetaan, miten kirkastat viestisi kuulijalle sekä saat oppia videoiden tekniseen toteutukseen. Tämä kurssi sopii siis aivan jokaiselle!

15:00 Alkusanat
15:15 Brändin rakentaminen ja videon käsikirjoittaminen / Markus Koskinen
16:10 TBA
16:30 Harjoituksia
17:00 Tauko (tarjoilut ja verkostoitumista)
17:30 Videon tekniikka kuntoon / Simo Rokka
17:45 loppusanat

Koulutuksen hinta on 20 € (muiden alueiden nuorkauppakamarilaiset 10 €, ANKK:n jäsenille ilmainen). Hinta sisältää tarjoilun.

Harjoituksia varten, ota mukaan joku laite, jolla voit ottaa videokuvaa. Älypuhelin riittää hyvin.

Ilmoittautuminen: https://forms.gle/WQQJJnUZfedzFMaq9

Tervetuloa!