Kesätapahtumia 2019!

Nappaa tästä vinkit alueen JC-kesätapahtumiin!

Akaan Nuorkauppakamari

Debatti-koulutus 13.6. klo 18-20.30
Lisätiedot ja ilmoittautumislinkki FB-tapahtuman sivuilta:
https://www.facebook.com/events/837234450008514/

Paljujen Yö tulee jälleen elokuun viimeisenä viikonloppuna (31.8.2019), jo kolmannen kerran! Akaan Nuorkauppakamari on tänä vuonna lainannut järjestelyoikeudet Leijona Futsalille ja uutta on luvassa – mm. Paljukaraoken SM-kisat. Illan kruunaa huikea bilebändi Remix! Nämä ja paljon muuta ohjelmaa sekä lisätiedot tapahtumasta:
https://sites.google.com/jciakaa.fi/paljujenyo
https://sites.google.com/jciakaa.fi/paljujenyo/liput?authuser=0

Tervetuloa JC-paljuilemaan – tämä on koettava ainakin kerran! Varaa paljupaketti ja kerää porukka:
https://varaus.paljujenyo.fi/
Nähdään Paljujen Yössä 31.8.2019!


Luoteinen Keski-Suomi

Luoteisen Keski-Suomen Nuorkauppakamari järjestää Järvikeitele -harrastejalkapalloturnauksen Viitasaarella nyt jo toista kertaa putkeen. Turnaus on kaksipäiväinen ja se järjestetään 29.-30.6.2019. Järvikeiteleen virallisilla jatkoilla Hotelli Pihkurissa meitä on tanssittamassa Maija Vilkkumaa.

https://www.facebook.com/events/557006241442809/?active_tab=about


Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Avoin PINKK-perhepäivä Mantereen tilalla auantaina 8. kesäkuuta kello 10:00 – 16:00. Tule viettämään koko perheen kanssa PINKK perhepäivää 8.6. Mantereen tilalle Lempäälään. Perhepäivän ohjelma julkaistaan lähiaikoina.

Päivä on tarkoitettu koko PINKK-perheelle aveceineen ja lapsineen! Tapahtuma on avoin kaikille, ja hyvä mahdollisuus tulla tutustumaan PINKK -jäseniin ja toimintaan rennoissa tunnelmissa. Lähtekää mukaan hauskaan tapahtumaan, missä on luvassa ohjelmaa sekä mukavaa seuraa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Osoite: Perälänraitti 39, 37830 Lempäälä

www.mantereentila.fi
http://jcipirkanmaa.fi/tapahtumat/avoin-pinkk-perhepaiva-mantereen-tilalla!


Porin Nuorkauppakamari

Kesällä kannattaa suunnata Poriin! Heinäkuussa Porissa tapahtuu, sillä on Suomi Areena ja Pori Jazzit😍 Perjantaina 19.7. on mahdollisuus tavata kamarilaisia jazz-viltillä! Tule Kirjurinluotoon siis ja vietetään yhdessä unohtumattomat Jazzit. Jazz-viltti alkaen klo 19-> Lisätietoja DP Juho Poskiparta  +358504147899 tai PRESS Samuli Metsämarttila +358407677611


Tammerkosken Nuorkauppakamari

Golf -kilpailut
5.7.2019 Martin Malja – Tammer Golf (C:n puheenjohtajat, DP:t ja IPP:T)

6.7.2019 C-alueen Golf -mestaruuskisat – Tammer Golf.
Lisätietoja:  jcitammerkoski@gmail.com

Tampere Business Meet
Tammerkosken Nuorkauppakamarin järjestämä Tampere Business Meet –tapahtuma tulee jälleen elokuussa 23.8.. Tule päiväksi verkostoitumaan, kouluttautumaan, kuuntelemaan valovoimaisia ja inspiroivia esiintyjiä sekä nauttimaan iltajuhlasta. Tapahtumassa mukana mm. start-up sijoittaja ja yrittäjä Kim Väisänen, myynnin moniosaaja ja kouluttaja Pia Hautamäki sekä myynti- ja markkinointikonsultti, kouluttaja ja inbound-myynnin asiantuntija Jani Aaltonen.
https://tamperebusinessmeet.fi/


Tampereen Nuorkauppakamari

Team City Challenge 15.6.2019 Tampereella

Team City Challenge on kaupunkiseikkailu, jossa kilpaillaan joukkueina suorittaen erilaisia rasteja. Mukaan voi osallistua kilpa-, harraste-, perhe- tai firmasarjaan, jokaiselle löytyy sopiva taso haastaa itsensä ja pitää joukkeena hauskaa.

https://teamcitychallenge.com/

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *