JCI Akaan SenaattoriStart

Akaan Nuorkauppakamari järjesti 7.6.2019 onnistuneen SenaattoriStart -tapahtuman. SenaattoriStartin avulla on tarkoitus mm. herätellä senaattoreiden kiinnostusta kamaritoimintaan sekä tutustuttaa kamarin nykyiset toimijat entisten aktiivien kanssa. Tilaisuutta kunnioittivat läsnäolollaan erityisesti senaatin puheenjohtaja Mike von Wehrt ja Akaan Nuorkauppakamarin 1. puheenjohtaja vuosilta 1972 ja 1973, senaattori Risto Hakala puolisoineen. Aktiivisuus tapahtumaa kohtaan oli huima, yhteensä SenaattoriStartiin otti osaa kuusi kahdeksasta senaattorista sekä kaikki neljä kunniajäsentä!

Ohjelmassa kuultiin ja nähtiin, mitä nuorkauppakamaritoiminta on tänä päivänä niin kansallisella kuin paikallisellakin tasolla ja miten aktiivijäsenistön ja senaattoreiden sekä kunniajäsenten yhteistyötä voidaan tiivistää entisestään. Lisäksi tilaisuudessa julkistettiin myös Akaan Nuorkauppakamarin kamaririntamerkki. Kamaririntamerkki -projekti alkoi vuonna 2017 Päivi Tiura-Paavolan vetämänä ja nyt se sai parhaan mahdollisen lopun: ensimmäiset numeroidut kamarimerkit senaattori- ja kunniajäsennumeroineen luovutettiin osallistuneille PRES 2019 Jaana Koivuniemen ja rintamerkin suunnitelleen ja toteuttaneen Tiura-Paavolan toimesta.

Päivi Tiura-Paavolan suunnittelema ja toteuttama kamaririntamerkki

Senaattorit saivat yllätyksenä myös kamaripipot senaattoritunnuksin! Iltaan toi oman mausteen myös Vuoden Akaalaisen julkistus ja onnittelutilaisuus, joka sekin oli JCI Akaan järjestämä.

Senaattoreiden ja kunniajäsenten yhteistyö jatkuu myös kesän aikana! He kokoontuvat keskenään ja osallistuvat mm. 2020 C ja B alueiden yhteisen vuosikokouksen senaattoriohjelman suunnitteluun ja toteutukseen sekä itse kokoukseen, jonka JCI Akaa järjestää laivakokouksena 20.-22.3.2020.