SenaattoriStart strategiatyön lomassa!

Lauantaina 25.5 Kankaanpään Nuorkauppakamari järjesti SenaattoriStart-tapahtuman Strategia-viikonlopun yhteydessä Jämijärvellä. Senaattori-Startin tavoitteena oli järjestää rento ja innostusta herättävä tapahtuma, joka kokoaa uudet ja vanhat jäsenet, senaattorit, kunniajäsenet sekä koejäsenet nauttimaan hyvästä seurasta ja yhdessäolosta.

Kankaanpään Nuorkauppakamarin SenaattoriStart toteutettiin idyllisessä maalaismiljöössä Jämijärven maisemissa. Ilta alkoi kuinkas muuten kuin Suomen jääkiekkopeliä seuraamalla, jonka jälkeen siirryimme voitokkaissa ja iloisissa tunnelmissa nauttimaan Senaattori-startin ohjelmasta. Ensimmäiseksi kohotimme maljat ja toivotimme tervetulleiksi paikalle saapuneet senaattorit, kunniajäsenet, jäsenet ja koejäsenet. Ilta jatkui hyvän ruuan ja juoman parissa, jonka jälkeen alkoi tapahtuman virallinen osuus. Senaattori-startin tavoitteena on tutustuttaa senaattoreita kamarin nykyiseen jäsenistöön ja toimintaan. Viralliseen osuuteen sisältyikin jokaisen lyhyt esittely itsestään ja monelle varmasti tuli paljon uutta sekä mielenkiintoista tietoa muiden kertomuksista. Tämän jälkeen käytiin läpi muutama informatiivinen kalvo ja video senaattoreiden ja nuorkauppakamarin toiminnasta. Virallisen osuuden jälkeen siirryimme ottamaan mittaa senaattoreiden ja jäsenien välisessä kaksintaistelussa. Lajeina olivat sulkapallon heitto, mölkyn heitto sekä tikan heitto. Kamppailu oli tiukka, mutta lopulta kisan voittajiksi selviytyivät senaattorit. Ilta jatkui mukavasti ajatuksia ja kuulumisia vaihdellen. Seuraavaa tapaamista jo innolla odottaen!

Viikonlopun aikana hioimme myös Kankaanpään Nuorkauppakamarin strategiaa. Viikonlopun aikana saivat päivitystä niin arvot, missio kuin visiokin. Tärkeimmiksi arvoiksi tuleville vuosille nousivat kumppanuus, vastuullisuus ja persoonallisuus sekä kehittyminen. Lisäksi pohdimme toimintamme tarkoitusta sekä tahtotilaa ja päätimme valita seuraavat suuntaviivat.

Missiomme on: Luomme turvallisen oppimisympäristön jäsentemme kehittymiselle. Vahvistamme paikallista elinvoimaisuutta positiivisella ja vaikuttavalla toiminnalla.

Visiomme vuodelle 2023 on: Olemme alueen merkittävä vaikuttaja sekä vetovoimaisin ja kehittyvin oppimisjärjestö.

Kriittiset menestystekijät tämän tahtotilan saavuttamiseksi ovat

1. Uudistuva ja sitoutunut jäsenistö
  2. Laadukas toiminta