Hallitusakatemia ja vallanvaihto la 30.11. Jyväskylässä

Lämpimästi tervetuloa Jyväskylään marraskuun viimeisenä viikonloppuna! La 30.11. on aika hypätä Crazy Academyyn eli C-alueen hallitusakatemiaan Jyväskylän ydinkeskustaan: Crazy Townille ja Hotelli Versoon. Hallitusakatemiassa vuoden 2020 hallitusten jäsenet saavat hyödyllistä tietoa tulevaan vuoteen ja pääsevät tapaamaan myös alueemme muita uusia hallituslaisia.

Viikonloppu alkaa jo perjantaina 29.11. kaikille avoimen oheisohjelman TGIF:in merkeissä. Lisäksi pääsemme yhteisvoimin juhlistamaan alueen C upeaa yhteistä vuotta lauantai-iltana huipentuvassa alueen vallanvaihtojuhlassa.


Lisätiedot:
projektipäällikkö Kati Karhu
kati.karhu@jci.fi

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *