Järvikeitele-harrastejalkapalloturnaus

Järvikeitele-harrastejalkapalloturnaus järjestettiin Keski-Suomessa Viitasaarella 29.-30.6.2019 jo 24. vuotta putkeen. Tänä vuonna jo toista kertaa Luoteisen Keski-Suomen Nuorkauppakamarin toimesta. Pääyhteistyökumppanina on jo vuosia toiminut Hotelli Pihkuri.

Ilmoittautuneita joukkueita oli tänä vuonna 8. Määrä oli hieman pienempi kuin aikaisempina vuosina, mutta se ei latistanut tunnelmaa ollenkaan. Suurin osa joukkueista on käynyt turnauksessa jo vuosia, eli tunnelma oli lämmin ja kaikilla oli hauskaa. Tuttuja moikattiin ja halattiin heti kentälle saapuessa. Kentällä huudot vastustajille saattoivat yltyä välillä erittäinkin kovaksi, mutta illalla lähdettiin kuitenkin samoille lauteille löylyttelemään. Viikonlopusta selvittiin jälleen ilman suurempia tapaturmia.

Turnaus on kävijöidensä keskuudessa kuuluisa hieman “normaalia” futisturnausta rennommasta meiningistään. Mitäkö tämä tarkoittaa? Suosittelen lähtemään ensi vuonna kokeilemaan. Ette varmasti kadu.

Viikonlopun keli helli sekä pelaajia että turnausta seuraamaan tulleita katsojia. Sekä tietysti Luoteisen omaa talkooväkeä: tällä projektilla saatiin innostettua senaattorit ja kunniajäsenetkin mukaan auttamaan!

Voittajien tuuletus!

Minulta kysyttiin viikonlopun aikana monta kertaa että kai Järvikeitele järjestetään myös ensi vuonna? Sunnuntaina, saatuani myös Hotelli Pihkurilta vihreää valoa tulevaisuuden suhteen, uskalsin jo sanoa että kyllä, kyllä me tämä ensi vuonnakin pistetään pystyyn. Jännä nähdä mitä saadaan Järvikeiteleen 25-vuotisjuhlille aikaiseksi. Se tulee olemaan jotain legendaarista. Pysykää kuulolla, Järvikeitele tulee kuulumaan isommin kuin koskaan.

Tarja Niskanen
Järvikeitele-turnauspäällikkö/LIO 2019