Keski-Suomen Get-Together Petäjävedellä

Elokuun lopussa Venetsialaisten aikaan Keurusselän, Muuramen, Luoteisen Keski-Suomen ja Jyväskylän nuorkauppakamarit kohtaavat uudessa Get-Together-tapahtumassa.

”Idea lähti Keski-Suomen kamarien uusien puheenjohtajien kohtaamisesta johtajuusakatemiassa ja haaveesta tehdä enemmän yhteistyötä”, Luoteisen Keski-Suomen pres Asta Kantonen kertoo.

”Keski-Suomi-yhteys on tärkeä, ja tällä tapahtumalla halutaan luoda yhteistä inspiroitumista ja tutustumista myös uusien kamarilaisten näkökulmasta”, Jyväskylän kamarin pres Susanna Hämäläinen sanoo.

Get-Togetheria vietetään luonnon lähellä Petäjävedellä. Kaikki kamarit pääsevät tuomaan tapahtumaan oman ohjelmanumeron. Illan pimetessä syttyvät valot ja nuotio, jonka äärellä kuullaan kenties myös tuttu Keski-Suomen kotiseutulaulu!

”Pienillä kamareilla ei ole välttämättä yksin voimia isojen projektien ja kokouksien läpivientiin. Haluammekin entisestään innostaa tapahtumalla yhteistyöhön yli kamarirajojen – yhdessä meissä on voimaa vaikka mihin!”, Asta päättää.

Asta Kantonen & Susanna Hämäläinen